Rekordmange besøk hos uteservering på Bryggen i Bergen

I fjor åpnet uteserveringen hos 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen. Etter forsommerens rekordvarme, kan F&B Manageren fortelle om rekordmange besøk allerede, så langt denne sesongen.

26 North i Bergen har klatret omkring 200 plasser på TripAdvisor siden åpningen. I dag er restauranten rangert av gjestene blant topp 20-restauranter av 318 restauranter i hele Bergen. 85 prosent av gjestene har vurdert restauranten som «Excellent» eller «Very good».

– Vi er kjempeglade for de strålende anmeldelsene. Tilbakemeldingene fra våre gjester betyr alt for oss, så det er moro at restauranten er blitt så godt mottatt. Ekstra gøy er det med det fantastiske været vi har hatt, som har bidratt til at vi allerede nå har hatt rekordmange besøkende denne sesongen, forteller F&B Manager Alexander Mackenzie, og legger til:

– For å gi noen eksempler, har vi i mai alene solgt nesten 10.000 halvlitere og servert over 1000 porsjoner av våre populære retter, som burger og fish & chips.

I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North Restaurant & Social Club i Bergen en umiddelbar suksess da den åpnet for nesten to år siden. Siden oppstarten har restauranten klatret over 200 plasser på TripAdvisor, og mottatt strålende anmeldelser, både for maten og servicen.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker bare de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene. Hos oss skal gjestene få oppleve det absolutt beste Norden har å tilby, forteller kjøkkensjef Thomas Dahl.

Restauranten ligger helt ytterst på Bryggen, med det som trolig er byens beste beliggenhet. Her får gjestene servert moderne, nordiske retter, som vafler og spekeskinke, og andre nordisk inspirerte delikatesser, i uhøytidelige omgivelser.

Med sterkt fokus på lokale råvarer, og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser, går 26 North Restaurant & Social Club en travel sommer i møte. Siden i fjor har de hatt egen uteservering, som har vært ekstra populær denne forsommeren.

– Vi har plass til ca 150 gjester på vår uteservering, og det har vært smekkfullt nesten hver eneste dag den siste måneden. Det er kjempegøy å vise frem den flotte byen vår og den norske maten, til både turister og Bergens innbyggere, smiler F&B-sjefen.

26 North Restaurant & Social Club åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen i august 2016. Uteserveringen åpnet i April 2017. Se mer informasjon på www.26north.no.

Foto: Inngangspartiet til 26 North på Bryggen i Bergen. Foto fra Radisson Hotel Group.