Maaemo verdens 35. beste restaurant

Tirsdag denne uken sikret oslorestauranten Maaemo en 35.-plass i kåringen World’s 50 Best Restaurants i Bilbao, der så mange som 49 av de 50 restaurantene var representert, blant annet ved Mister Maaemo selv, Esben Holmboe Bang.

– Det var fantastisk å få være med på. Jeg har knapt ord, rett og slett. Det er kjempestor prestisje at en restaurant med åtte bord i Oslo er på listen over verdens 50 beste restauranter. Å bli rangert sammen med så mange dyktige bransjekolleger, gir oss motivasjon til å presse oss enda lenger, sier han i et intervju med Dagens Næringsliv.

Øverst på den celebre listen finner vi italienske Osteria Francescana i Modena, som kom på andre plass i fjorårets kåring, mens fjorårets vinner, New Yorks Eleven Madison Park, i år ramlet ned på en fjerde plass.

Foto: Maaemo i Schweigaards gate i Oslo. Fotograf: Ulf Larsen/Wikipedia.