Norgesglasset vant bransjepris

Related Post

Norgesglasset på Avinor Oslo lufthavn sikret førsteplassen for god design under forrige ukes FAB Awards i Helsingfors.

Select Service Partner (SSP) stakk av med en av de gjeveste utmerkelsene under årets FAB Awards, da Norgesglasset på Oslo lufthavn vant designprisen Outstanding Food & Beverage Design of the Year i forrige uke, skriver Avinor Oslo lufthavn i en pressemelding.

I tillegg ble SSPs Haven på utland kåret til den regionale vinneren i Europa, i kategorien Food to go.

– At Norgesglasset og Haven vinner disse utmerkelsene, er gledelig og fortjent, og ikke minst en solid anerkjennelse av arbeidet som er blitt lagt ned i å øke bredden og kvaliteten i vårt serveringstilbud på Oslo lufthavn, sier kommersiell sjef på Oslo lufthavn, Per-Rune Lunderby.

Kårer de beste og mest innovative

FAB Awards er en internasjonal konkurranse, som er utviklet for å anerkjenne det beste og mest innovative innen mat og drikke på flyplasser og jernbanestasjoner verden over, innenfor ulike kategorier. I år fant konferansen og prisutdelingen sted i Helsingfors.

Designprisen er en av de gjeveste utmerkelsene, og Norgesglasset vant førsteplass, etterfulgt av Global Bazaar på Newark Liberty International Airport.

Det er arkitektfirmaet Snøhetta som har tegnet baren på Gardermoen. I tillegg til de 4230 Norgesglassene som er brukt til å skape barens tak, vegger og lamper, får gjestene også servert både mat og drikke fra Norgesglass.

– Vi er stolte og glade over utmerkelsene, både til Haven og Norgesglasset. Haven er et grønt, friskt og nytt alternativ, mens Norgesglasset har sitt utgangspunkt i en lang norsk tradisjon, gitt et moderne uttrykk, i samarbeid med Snøhetta. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke våre medarbeidere, som sørger for minnerike opplevelser for våre gjester hver eneste dag. Vi gleder oss til å ønske stadig nye reisende velkommen til Haven, Norgesglasset og til alle våre andre serveringssteder sier Bente Brevik, administrerende direktør i SSP Norge.

Sunn Food to go

Haven, som ble europavinner i kategorien Food to go, er et av serveringsstedene som ble åpnet i forbindelse med den nye terminalen i fjor, og har satset sunn og rask mat.

Oslo lufthavns kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen oppfordrer de reisende til å ta turen innom de to prisvinnende serveringsstedene og flyplassens nye restauranttilbud i sommer:

– Vi anbefaler at man tar seg ekstra tid, da det er svært mange som skal ut og fly i ferien. Det kan også bety ekstra tid til å senke skuldrene, og til å nyte et bedre måltid på et av våre mange fine spisesteder, sier han.

Foto: Norgesglasset på Gardermoen. Foto fra Avinor Oslo lufthavn.

Posted in Ukategorisert