Litauens største hotell har åpnet sine dører

Radisson Blu Hotel Lietuva, som ligger ved elven Neris i Vilnius, har nå ferdigstilt et omfattende utviklingsprosjekt, som har gjort hotellet til det største i byen. En åtte-etasjers fløy, med 165 nye gjesterom, er bygget til Radisson Blu Hotel Lietuva-komplekset. Hotellet åpnet sine dører tidligere denne måneden.

Etter denne ferdigstillelsen er det totale arealet på Radisson Blu Hotel Lietuva 39.500 kvadratmeter, med totalt 456 gjesterom. Det betyr at hotellet er det største hotellet i Litauen, regnet i antall rom, skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding.

– Vilnius er en fantastisk by. Det er et dynamisk, trygt og spennende reisemål. Vi er sikre på at utviklingen av hotellet vil hjelpe Vilnius til å bli en enda mer attraktiv destinasjon, med mange spennende severdigheter og forretningsmuligheter. Hotellet er det perfekte sted for kurs og konferanser, sier Massimo Supino, hotelldirektør for Radisson Blu Hotel Lietuva.

Minneverdige øyeblikk er topp-prioritet

I første etasje finnes nå et kjøpesenter, og i de to neste etasjene vil en rekke bedrifter ha sine kontorer. Blant andre vil navn som Narvesen og Oriflame kosmetikk bli å finne i bygningen.

De nye hotellrommene ligger på de resterende fem etasjene av denne åtte etasjer høye bygningen. Gjesterommene er innredet i tråd med Radisson Blus nye romstandard. Det er brukt naturlige materialer, ikoniske designelementer og lokal kunstinspirasjon.

– Vi er ikke i tvil om at den nye designen vil falle i smak hos våre gjester. Vi gleder oss til å ønske alle velkommen. Gjestene skal ikke bare bli imponert av våre bygninger og rom, men også våre ansatte og vårt høye servicenivå. Å skape minneverdige øyeblikk for våre gjester, er vår topp-prioritet, forklarer Massimo Supino.

Bærekraftig og moderne

Et avansert, miljøvennlig oppvarmings- og ventilasjonssystem reduserer energiforbruket, og sikrer høy komfort i hotellet. Bygningen tilhører A+ Energy Efficiency Class. Hotellet vil også bli tildelt BREEAM-sertifikat, som anerkjenner at hotellet har implementert moderne design og effektive, bærekraftige løsninger. Alt for å sikre gjestenes komfort og velvære.

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius, er medlem av en av verdens største hotellkjeder, Radisson Hotel Group. Gruppen, tidligere kjent som Carlson Rezidor Hotel Group, har åtte ulike hotellvaremerker, og mer enn 1400 hoteller i drift og under utvikling over hele verden.

Foto: Fasaden til Radisson Blu Hotel Lietuva i Vilnius. Foto fra Radisson Hotel Group.