Norwegian søker svensk driftstillatelse

Related Post

Norwegian har søkt om en operativ driftstillatelse (AOC) hos Transportstyrelsen i Sverige. Med en svensk driftstillatelse vil selskapet få et enda sterkere fotfeste i Skandinavia, og mulighet for utvidede trafikkrettigheter.

Norwegian fortsetter å styrke virksomheten både i og utenfor Europa, og er i dag verdens femte største lavprisselskap. En svensk driftstillatelse vil styrke selskapets tilstedeværelse i Skandinavia, heter det i en pressemelding.

– Sverige ligger strategisk posisjonert, og en svensk driftstillatelse viser vi at vi tror på utvidede muligheter for Sverige og Arlanda. Vi håper at et sterkere fotfeste i Skandinavia vil gi oss flere trafikkrettigheter, som gavner hele Skandinavia, i form av flere direkteruter, flere turister og flere arbeidsplasser, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Foto: Representanter for Norwegians kortdistanse-besetning. Fotograf: Bo Mathisen.

Posted in Ukategorisert