Ny direktør på «nye» Radisson Blu Park Hotel, Fornebu

Frank Ove Wennevik er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu – som nylig avsluttet en omfattende oppussing.

– Frank Ove er svært dyktig, og har gjesten i fokus, så vi er glade for at han skal lede teamet på Fornebu. Hotellet har mange stamgjester, som kommer tilbake for de gode opplevelsene. Vi er trygge på at Frank Ove kommer til å videreføre dette arbeidet på best mulig vis, sammen med teamet på hotellet, sier Ronald Smithjes, norgessjef for Radisson Hotel Group.

Wennevik har arbeidet i reiselivsbransjen i mer enn ti år, og kommer sist fra stillingen som assisterende hotelldirektør ved Norges største hotell, Radisson Blu Oslo Plaza. Der har han i en årrekke hatt Tarje Hellebust som mentor, og selv ledet flere avdelinger innen både mat og drikke, og møte og event. Han har også vært både resepsjonist og guide, og tar med seg viktig lærdom fra tiden hos Norges største hotell.

– Jeg gleder meg veldig til å lede hotellet, sammen med det svært erfarne teamet. Etter flere år i hotellbransjen, og med erfaring fra driften, kjenner jeg viktigheten av å ta seg god til å lytte til gjester og medarbeidere, for å få de aller beste resultatene, sier Frank Ove Wennevik selv.

Naturskjønne omgivelser

Radisson Blu Park Hotel, med sine 251 gjesterom, ligger i landlige omgivelser ved Oslofjorden, en kort kjøretur fra Oslo sentrum. Hotellet har siden starten av året fremstått som nytt, etter en omfattende renovering av gjesterommene og treningsrommet. Fra tidligere er også alle møterom, lobbyen, restauranten og fellesområdene modernisert av DOOS Architects. Gjestene kan glede seg over flere designelementer, blant annet den ikoniske EGG-stolen, designet for Radisson Collection Royal Hotel i København i 1960, av Arne Jacobsen.

– Oppussingen har virkelig bidratt til å sette hotellet på kartet igjen, og gjestene forteller om supre opplevelser når de bor hos oss. Det er hyggelig å få slike gode tilbakemeldinger, og mitt mål er å ytterligere forsterke dette fremover, sier Wennevik.

Hotellet ligger i nærheten av Fornebus yrende forretningsområde. Fra hotellrommene kan gjestene nyte utsikt over landlige og naturskjønne Fornebuparken.

Radisson Hotel Group er den eneste internasjonale hotellkjeden med en betydelig portefølje i Norge. Selskapet har nær 60 hoteller i hele Norden. I Norge er selskapet representert med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

Foto: Frank Ove Wennevik, direktør på Radisson Blu Park Hotel, Fornebu. Foto fra Radisson Hotel Group.