Quality Hotel Ålesund åpner dørene

Quality Hotel overtar nytt hotell i Ålesund, med mål om å løfte en av Norges mest populære destinasjoner ytterligere.

Lørdag 1. september gikk tidligere Radisson Blu Ålesund inn i Quality Hotel-kjeden, og ble til Quality Hotel Ålesund. Med søsterhotellet Quality Hotel Waterfront like ved, blir Quality Hotel-familien i Ålesund dermed enda større. I tillegg vil hotellene fremover samkjøre en del av sine aktiviteter. Blant annet vil både salg og marked jobbe på tvers av hotellene, for å løfte begge hoteller som en felles aktør inn i markedet, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Til sammen har hotellene over 700 sengeplasser, og 20 møterom i forskjellige størrelser.

– Vi syns det er fantastisk at vi nå kan tilby kundene våre et enda mer tilpasset og tilrettelagt produkt. Ved at vi nå har to hoteller i vår portefølje, vil vi nå kunne gjennomføre enda større arrangementer, og samtidig ha gode fasiliteter til de mindre møtene, forteller salgssjef May-Brith Valle.

Hos Quality Hotel skal møter, både private og i jobbsammenheng, være morsomme, og hele konferansekonseptet bygger på en tankegang om at det skal være gøy og avslappet. Derfor finnes det muligheter for å servere både softis og beger fylt med popcorn, i tillegg til den klassiske pausematen.

– Vil gjengen leke litt og spille shuffleboard i pausen? Kjør på. Vil dere ta en drink i baren før middag? Slå dere løs, sier hotelldirektørene på henholdsvis Quality Hotel Ålesund,  Aina Aalen Bjerkvik og Kristin Bjånes ved Quality Hotel Waterfront.

Foto: Quality Hotel Ålesund, med sjøen som nærmeste nabo. Foto fra Quality Hotel.