Anant Vithlani fra Nordic Choice Hotels ny styreleder i HSMAI Region Europes Sales Executive Advisory Board

Anant Vithlani, Vice President Sales hos Nordic Choice Hotels, er ny styreleder i HSMAI Region Europes Sales Executive Advisory Board. I sin nye rolle ønsker han å øke utveksling av kunnskap i reiselivsbransjen ytterligere, og er overbevist om at HSMAI har mye å bidra med, i en tid hvor utviklingen i bransjen går raskt.

– Samtlige medlemmer i vårt Advisory Board sitter på mye verdifull kunnskap. Jeg vil gjøre det enklere å dele denne kunnskapen mellom deltagerne, slik at den spres videre i bransjen. Det vinner alle på. Som en bit i et stort selskap, er dette også en måte for Nordic Choice Hotels å være med og diskutere de utfordringer som finnes, samt bidra til bransjens utvikling gjennom meg, sier Anant Vithlani, Vice President Sales Nordic Choice Hotels, og ny styreleder for HSMAI Region Europes Sales Executive Advisory Board i en pressemelding.

Anant Vithlani har en formidabel bakgrunn fra salg innen flere ulike bransjer, men det siste tiåret i hotellbransjen. De siste to årene har han vært Vice President Sales i Nordic Choice Hotels. I fjor ble han med i HSMAI Region Europes Sales Executive Advisory Board. Som ny styreleder planlegger han å øke gruppen i advisory boardet fra elleve til 20 personer, for å tilføre mer kompetanse og erfaringsutveksling i gruppen.

– Vi befinner oss i en tid der utviklingen går raskt, og det er ekstremt viktig å ha oversikt over trender og utvikling i bransjen. Nettopp det å holde meg oppdatert om bransjeutviklingen, var et av de fremste argumentene for at jeg ble med i HSMAI i utgangspunktet. Det inngår også i mitt ansvarsområde som Vice President Sales i Nordic Choice Hotels å ha det holistiske perspektivet fra utsiden og inn, sier Vithlani.

– Vi er svært glade for å ha fått Anant Vithlani som styreleder i vårt Sales Executive Advisory Board, og gleder oss over å få arbeide med ham. Anant er interessert i hele tiden å utvikle seg selv, sine kolleger og bransjen, og har en evne til å gjøre mennesker rundt seg bedre. Han er en god ambassadør for bransjen som helhet, og Nordic Choice Hotels spesielt, og at han nå tar over som styreleder, er bra for ham, for oss og for Nordic Choice Hotels, sier Ingunn Hofseth, President og CEO i HSMAI Region Europe.

Les også det fyldige intervjuet med Anant Vithlani på hsmai.eu.

Foto: Anant Vithlani, Vice President Sales hos Nordic Choice Hotels, og styreleder i HSMAI Region Europes Sales Executive Advisory Board. Foto fra Nordic Choice Hotels.