Åpner enda et Radisson-hotell på Oslo Lufthavn

Radisson Hospitality AB, del av Radisson Hotel Group, kunngjør i dag nyheten om at de har signert avtale om å åpne Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West senere i år. Hotellet blir Radisson Hotel Groups tredje hotell på Norges største lufthavn.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West skal gi gjestene komfortable og behagelige opplevelser, midt i et sentralt knutepunkt for både forretningsreisende og fritidsgjester, forteller Radisson Hotel Group i en pressemelding.

– Det gleder oss å fortsette veksten i Norden, med signeringen av Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Dette blir vårt tredje hotell på Oslo Lufthavn, og porteføljen vår vokser til 60 hoteller over hele Norden. Som den ledende og største internasjonale hotellkjeden i Norden, gleder vi oss over å fortsette å gi gjestene førsteklasses opplevelser på sentrale knutepunkter og destinasjoner, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer i hotellkonsernet.

Hotellet, med 233 gjesterom, er planlagt å åpne mot slutten av året. I tillegg til tolv møte- og konferanselokaler, har Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West restaurant, bar og eget fitnessrom.

Med sentral beliggenhet kun tre kilometer fra Oslo Lufthavn, er hotellet det perfekte utgangspunkt for internasjonale og lokale reisende. Hotellet ligger bare 20 minutter med tog fra Oslo sentrum.

– Vi er glade for å samarbeide med Radisson Hotel Group, og drive hotellet under et av hotellkjedens mest anerkjente globale varemerker. Vi gleder oss til å ønske de første gjestene velkommen til hotellet, og levere den fremragende serviceopplevelsen som Radisson Hotel Groups gjester forventer, sier Morten A. Kahrs, CEO i Norlandia Hotel Group, representant for Airport Hotelldrift AS og hotelleierne.

Fra tidligere har Radisson Hotel Group to hoteller på Oslo Lufthavn. Det allerede eksisterende Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen har 500 rom, og Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel har 300 gjesterom.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West vil bli drevet av Radisson Hospitality AB, under en internasjonal lisensavtale.

Foto: Fra lobbyen i Radisson Oslo Airport Hotel West. Foto fra Radisson Hotel Group.