Air France-KLM i toppen på Dow Jones Sustainability Index

Bærekraft er en viktig del av Air France-KLMs virksomhet, og Dow Jones Sustainability’s ranking av selskapet er et bevis på det. For fjortende året på rad er selskapet blitt rangert som et av verdens mest bærekraftige flyselskap, og i årets rangering er Air France-KLM det eneste europeiske flyselskapet på listen.

Air France-KLM satser mye på å minske sitt klimaavtrykk, og tar helhetsgrep mot bærekraftig virksomhet. Alt fra måltider og resirkulering av plast, til investering i biodrivstoff og planting av regnskog, inngår i deres bærekraftarbeid. I Sverige undertegnet KLM nylig en intensjonsavtale om biodrivstoff-produksjon, sammen med blant annet Södra, Växjö kommune og LTU – noe de var de første til å gjøre, skriver selskapet i en pressemelding.

Air France-KLM har også satt et mål om å redusere sine CO2-utslipp per passasjer med 20 prosent innen 2020, sammenlignet med 2011. Dette er flyselskapet godt på vei til å realisere, ettersom reduksjonen allerede er rundt 17 prosent i 2018.

– Vi er stolte av å plassere oss i toppsjiktet i Dow Jones Sustainability Index for det fjortende året på rad. Dette er en bekreftelse på solid bærekraftarbeid, og vi konsoliderer vår posisjon som et av verdens mest bærekraftige flyselskaper, sier Paul Terstegge, Nord-Europeisk sjef for Air France-KLM.

Les mer om KLM´s bærekraftarbeid:

brand.klm.com/no_no

www.klm.com/travel/no_no/about/co2/together/index.htm

www.klm.com/corporate/en/topics/corporate-social-responsibility/index.html

Foto: En Air France- og en KLM-maskin på bakken. Foto fra Air France-KLM.