Celebrity Cruises øker satsingen med det andre Edge-klasseskipet, «Celebrity Apex»

Et av cruiseskipene verden knytter størst forventninger til, er «Celebrity Apex» fra den berømte Edge Class-serien til Celebrity Cruises, som vil bli lansert og døpt i Storbritannia i april 2020.

«Celebrity Apex» er det nest største Edge-class-skipet fra Celebrity Cruises – en innovativ ny skipsklasse, som kommer til å revolusjonere industrien og sette ny standard for moderne luksusreiser. Designere, som Kelly Hoppen MBE, Patricia Uriquiola og Jouin Manku, jobber med «Celebrity Apex». Skipet vil inneholde signaturområder, som Magic Carpet og Edge Stateroom, med Infinite Balcony, skriver rederiet i en pressemelding.

– Når «Celebrity Apex» lanseres i Southampton i 2020, vil det bli et nytt stort øyeblikk for selskapet vårt, og for markedet i Storbritannia og Irland, spesielt siden det er ti år siden vi sist døpte og lanserte et helt nytt skip som skal seile fra Storbritannia, forklarer Lisa Lutoff-Perlo, president og CEO hos Celebrity Cruises, og legger til:

– Våre nye Edge-klasseskip er en feiring av design og arkitektur, som bringer gjestene nærmere både havet og destinasjonene som besøkes, med sin unike, utadvendte design.

Edge-class-skipene, som kan vise til noen av de mest luksuriøse lugarer i flåten, inkludert «Celebrity Apex». Lugarene er bygget for å tilby den ultimate cruiseopplevelsen. Skipet har flere suiter enn noe annet Celebrity Cruise-skip, inkludert en toetasjes Edge Villas, med utendørs basseng. De to Iconic Suites-rommene vil være de største suitene i flåten, med hele 232 kvm inne og ute, lugarene utstyres også med panorama glassvinduer, som gir en fantastisk utsikt til havet, fra både stuen, spisestuen og soverommet.

Det kulinariske utvalget ombord på «Celebrity Apex» består av 29 steder i verdensklasse, til fryd for ganen. Alt fra en spennende Dinner on the Edge-opplevelse, 16 dekk over havet, til fengende teknologi, animasjoner og bespisning som det ikke finnes maken til på havet. Dette inkluderer fire hovedrestauranter, en eksklusiv Suite Class og en eksklusiv AquaClass-restaurant, og syv helt nye spesialitet-restauranter.

Skipet bygges hos Chantier de l’Atlantique-skipsverftet i Saint Nazaire, Frankrike.

«Celebrity Apex» vil være i salg fra 29. november 2018. For å få mer informasjon om «Celebrity Apex» og Celebrity Cruises kan du besøke celebritycruises.no.

Foto: «Celebrity Apex». Foto fra Celebrity Cruises.