Historisk pris til Fjord Line under Danish Travel Awards

Fjord Line ble kåret til beste passasjerrederi under prisutdelingen Danish Travel Awards onsdag kveld.

– En stor ære og en velfortjent honnør til våre nesten 1000 medarbeidere, som hver dag yter en enestående innsats for Fjord Line, sier administrerende direktør Claus Riis i Fjord Line Danmark, i en pressemelding.

I en dansk-norsk forbrødring med markeds- og salgsdirektør Trine Lise Woldbæk, representerte Riis det norskeide fergerederiet under den årlige prisutdelingen, som i år ble arrangert for 24. gang. Rundt 350 representanter fra den danske reiselivsbransjen samlet seg i Cirkusbygningen i København, hvor i alt 18 priser ble delt ut.

– Medarbeidernes fortjeneste

Da vinnerne fikk sine navn ropt opp, var det med grunnlag i en samlet vurdering fra rundt 2000 medlemmer i analyseinstituttet Epinions utvidede Danmarksgruppe, og juryens tolkning av dette omfattende tallmaterialet. Og i kategorien for beste passasjerrederi med trafikk til og fra Danmark, var det altså Fjord Line som stilte sterkest, i konkurranse med Color Line, DFDS, Stena Line, Bornholmerfærgen, Scandlines, Smyril Line og Syltfähre.

– Prisen er en viktig bekreftelse på at vi gjør mye riktig i dag. Det gir oss ekstra motivasjon i vår målrettede jobb mot å bli det foretrukne valget for reisende mellom Norge og Danmark og motsatt vei. Dette er medarbeidernes fortjeneste. Vi er stolte av det de presterer, sier Woldbæk.

Fjord Line seiler i dag til Hirtshals i Nord-Danmark, fra de norske havnene sine i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Langesund. I tillegg har fergerederiet daglige avganger mellom Sandefjord i Øst-Norge og Strømstad i Vest-Sverige.

Foto: Markeds- og salgsdirektør Trine Lise Woldbæk, og administrerende direktør Claus Riis i Fjord Line Danmark mottok onsdag prisen for beste passasjerrederi. Fotograf: Michael Stub.