Radisson Blu Hotel i Nydalen i ny drakt

Etter måneder med omfattende renovering, fremstår Radisson Blu Hotel Nydalen i Oslo som nytt. Hotelldirektøren er sikker på at kombinasjonen nyrenovert hotell, uslåelig beliggenhet og årelang erfaring, er oppskriften på suksess i Nydalen.

Flertallet av de 185 gjesterommene, lobbyen, restauranten, baren og fellesområdene er nå oppgradert. Den nye romdesignen er i duse grå toner, med tregulv og mørke lenestoler, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

– Målsettingen er å fortsette å være det naturlige valget i Nydalen. Medarbeiderne her på hotellet vet hvordan de skal gi gjestene de beste opplevelsene og minnene her i Nydalen, så vi gleder oss til å hilse gjestene velkommen til vårt «nye» hotell, sier Kristine Tonning, General Manager ved Radisson Blu Hotel Nydalen.

Populært samlingssted

I fjor fikk N33 Bar & Restaurant en omfattende oppgradering, og står nå i stil til sine smakfulle, norske måltids-opplevelser, med internasjonalt tilsnitt. Også hotellobbyen er oppgradert, blant annet med en unik kunstinstallasjon, laget av den anerkjente norske fotografen Christian Houge.

– Lobbyområdet og restauranten er et populært samlingssted i hjertet av hotellet. Stadig flere av gjestene bruker lobbyen som en funksjonell møteplass, både til å jobbe og for å treffe gode venner og kolleger. Torsdag ettermiddag er spesielt populær, da arrangerer vi After work, ofte med levende musikk. Også innbyggerne i og rundt Nydalen bruker hotellet som et hyggelig og naturlig sted å møtes, sier Kristine Tonning.

Milla Boutique, en edgy livsstils-butikk på Aker Brygge, står bak den omfattende oppdateringen av restauranten og lobbyen. Elementer fra den gamle industristilen, som har vært typisk for Nydalen, er hentet inn i det nye hotellinteriøret. Mørke farger og materialer som skinn, marmor, messing og treverk, gjør at hotellet fremstår som innovativt, stilfullt og innbydende.

15 års erfaring

Radisson Blu var den første hotellkjeden til å etablere seg i Nydalen. Bydelen har i dag et yrende folkeliv. Det er mer enn 4000 innbyggere i område,t og nær 20.000 personer har området som sin arbeids- eller studieplass.

For 15 år siden slo hotellet opp dørene, som det aller første hotellet i Nydalen. Mange av medarbeiderne har jobbet på hotellet i en årrekke, og har dermed årelang erfaring, og vet hva gjestene foretrekker og ønsker seg.

– Vi har mange stamgjester. Størrelsen på hotellet gjør at det er lett å bli kjent med gjestene, og vi passer på å gi dem den servicen og de opplevelsene vi vet at de ønsker seg når de besøker oss, forteller hotelldirektøren.

Hotellet får mange positive tilbakemeldinger på TripAdvisor, og etter renoveringen er hotelldirektøren sikker på at gjestenes opplevelser vil forbedres ytterligere.

– Jeg må også få skryte av kjøkkenteamet vårt, og kjøkkensjefen, som har vært her i mer enn ti år. De er svært dyktige og dedikerte, og har som målsetting å gjøre hvert eneste måltid til en fest for gjestene. De serverer sunn, kortreist og god mat. Det er veldig hyggelig å høre når gjestene snakker om frokosten og forrettene, som måltider de aldri vil glemme, forteller Kristine Tonning entusiastisk.

Hun har vært direktør på Radisson Blu Hotel Nydalen i fem år, og har jobbet i hotellbransjen i mer enn 20 år. Før hun kom til Nydalen, jobbet hun blant annet på Radisson Blu Plaza Hotel, også i Oslo. I 2007 ble hun kåret til Årets Unge Hotelier.

Radisson Blu Hotel Nydalen tilbyr 185 elegante og moderne gjesterom. Hotellet har elleve møterom med moderne teknisk utstyr, de fleste med naturlig dagslys. Hotellets største møtesal kan ta opptil 180 personer i kinooppsett.

Hotellet ligger sentralt plassert, midt i hjertet av Nydalens forretningsstrøk, med Akerselva, Handelshøyskolen BI og Nydalen T-banestasjon som nærmeste nabo. Transportforbindelsene til Oslo sentrum og Gardermoen er ideelle. Med T-banen tar det kun ti minutter ned til sentrum.

– Radisson Blu Hotel Nydalen ligger så sentralt som det går an, med T-banen på den ene siden og Akerselven på den andre, sier Kristine Tonning.

Foto: Kristine Tonning, General Manager ved Radisson Blu Hotel Nydalen. Foto fra Radisson Hotel Group.