Comfort Hotel strikket for et varmere samfunn

For å bidra til Kirkens Bymisjons #oransjeskjerf-dugnad, inviterte Comfort Hotel til strikkekvelder på tre av sine hoteller i Oslo, Drammen og Trondheim, der gjester og alle andre som ønsket kunne komme og strikke skjerf til årets TV-aksjon. Det resulterte i fantastisk oppmøte, stort engasjement og mange skjerf for et varmere samfunn.

– Vi syns det er viktig å være en god nabo, og vi vil utgjøre en forskjell for mennesker og miljø i våre nærområder og nabolag. Å bidra til #oransjeskjerf er viktig for oss, og vi ser at dette er noe som engasjerer stort blant våre gjester og andre i hotellenes nærmiljøer, sier Comfort Hotels Senior Vice President, Anna Spjuth i en pressemelding.

Om man ikke hadde mulighet til å møte på et av hotellenes strikkekvelder, var det mulighet for å hente strikketøy i Barception på hotellene, og det lå strikketøy fremme i lobbyen, slik at gjester kunne bidra med å strikke én rad eller mer. Hotellene ga til sammen ut garn nok til 110 skjerf, og leverte inn mange ferdige skjerf til sine lokale Kirkens Bymisjons-avdelinger.

16. oktober ble skjerfene delt ut i byer over hele landet. Med skjerfet følger det i år en oppfordring om å bli bøssebærer for Kirkens Bymisjon under årets TV-aksjon 21. oktober. Comfort Hotel oppfordrer med dette alle til å melde seg som bøssebærer på blimed.no eller ring 02025, og bli med på årets viktigste søndagstur.