Fredrikke Næss forlater Grand Hotel Oslo by Scandic

Fredrikke Næss har valgt å si opp sin stilling som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic, etter snart seks år. Næss ble ansatt i 2013, og sammen med teamet på Grand, har hun ledet hotellet gjennom en betydelig fornyelsesprosess.

– Jeg ønsker å takke Fredrikke for en fantastisk innsats gjennom sine nesten seks år i det som trolig er Norges mest spennende hotelldirektør-stilling. Grand Hotel Oslo by Scandic har, under hennes ledelse, vært gjennom en betydelig fornyelsesprosess, der fokus har vært å bevare hotellets unike sjel og karakter, videreutvikle Grand som en attraktiv arbeidsplass, forsterke kundegrunnlaget med flere og nye kundesegmenter, og samtidig sørge for at hotellet har en sunn økonomi. Nå skal vi gå gang med jakten på hennes etterfølger som hotelldirektør på Norges mest ikoniske hotell, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold i en pressemelding.

Næss ser tilbake på sin tid på Grand Hotel Oslo med stolthet, og hun ser nå frem til nye utfordringer.

– Det er med stolthet jeg overlater hotellet til min etterfølger. Hotellet er virkelig blitt en perle, som skinner som aldri før. Team Grand er et fantastisk og serviceorientert hotellteam, og jeg takker for tilliten fra både ansatte, eiere og operatører. Det har vært en ære å få lede hotellet fra 2013 og frem til i dag. Nå er tiden inne for ny ledelse på Grand Hotel Oslo, og jeg skal videre i min karriere, sier hun.

Grand Hotel by Scandic i Oslo, sett fra Eidsvolls plass. Foto fra Grand Hotel by Scandic.
Grand Hotel by Scandic i Oslo, sett fra Eidsvolls plass. Foto fra Grand Hotel by Scandic.

I mer enn 140 år har Grand Hotel Oslo ønsket norske som internasjonale gjester, statsledere, kjente personligheter og fredsprisvinnere velkommen, og hver dag på Grand er spesiell.

– Et tips til min etterfølger er å alltid passe på å ha fremme den røde løperen. Du får alltid bruk for den her på Grand, avslutter Næss, som fratrer offisielt stillingen i midten av desember i år, og arbeidet med å finne hennes etterfølger har startet.

Inntil ny hotelldirektør er på plass, vil Toril Flåskjer ivareta rollen som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic. Toril Flåskjer har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og kommer fra stillingen som hotelldirektør ved Scandic Fornebu. I tillegg har hun engasjert seg med en rekke verv innen blant annet Kvinner i Business, HSMAI og Visit Oslo.

Toppfoto: Fredrikke Næss, avtroppende direktør ved Grand Hotel Oslo by Scandic. Foto fra Scandic Hotels.