Mjölby Stadshotell er nytt familiemedlem i Best Western Hotels & Resorts

Mjölby Stadshotell slutter seg til Best Western Hotels & Resorts, under varemerket Sure Hotel Collection, som preges av sjarmerende hoteller i et fargerikt miljø. Med det nye tilskuddet styrker hotellkjeden sin posisjon i Östergötland.

Da jernbanen kom til Mjölby for 135 år siden, innså byen behovet for et hotell. Kort tid etter åpnet Mjölby Stadshotell – en bygning med historie, beliggende rett ovenfor jernbanestasjonen. I dag ligger Mjölby Stadshotell fortsatt på samme sted, og er et viktig knutepunkt med nærhet til Linköping, Vadstena, Mantorp Park og andre velbesøkte destinasjoner i regionen, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Vår ambisjon er å være førstevalget for alle som trenger et sted å bo i Mjölby og omegn. Vi ser frem til å dele erfaringer med øvrige medlemshoteller, og sammen utvikle vårt tilbud innen service, kvalitet og miljø, sier Markus Höglund, Direktør på Mjölby Stadshotell.

Hotellet har 73 rom, møtelokaler, gym og badstue. Fra mandag til fredag serveres lunsjbuffet i samarbeid med flere lokale landbruks- og matprodusenter. Hverdagskveldenes After Work-tilbud har gjort hotellet til en naturlig møteplass for Mjölby-boere, så vel som hotellgjester.

– Hoteller som Mjölby Stadshotell legemliggjør mye av det Best Western Hotels & Resorts står for; det personlige, i kombinasjon med et stort lokalt engasjement. Vi er veldig glade for å kunne ønske Mjölby Stadshotell velkommen til Best Western-familien og dermed styrke vårt tilbud av unike hoteller i regionen, sier Johan Michelson, sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts.

Foto: Utsnitt fra spisesalen i Mjölby Stadshotell. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.