Comfort Hotel Karl Johan bygger ut

Related Post

Comfort Hotel Karl Johan, som ligger i hjertet av Oslo, har vært en suksess fra dørene åpnet vinteren 2016, og allerede to år senere bygges hotellet ut med 83 nye rom, for å møte etterspørselen.

Høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og smarte løsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel, og behovet for flere rom på Comfort Hotel Karl Johan viser at konseptet Urban easy living er en favoritt hos gjestene, ifølge en pressemelding fra hotellkjeden.

– Våre gjester liker det vi gjør, og det er en herlig følelse. Å være et selected service-hotell, som tilbyr førsteklasses service, er litt uvanlig, men jeg er sikker på at det er et vinnende opplegg, som kommer til å bli mye vanligere fremover. Den bevisste og moderne hotellgjesten er smart, vet hvordan hun eller han vil bruke pengene sine, for å få mest mulig verdi – og det har vært ledestjernen når vi har utviklet Comfort. Her på mitt hotell får man boulevard på budsjett, midt på Karl Johan. Og snart får enda flere sjansen til å henge med oss, når 83 nye rom åpnes i 2020, sier Petter Kristiansen, General Manager på Comfort Hotel Karl Johan.

Etter utbyggingen vil hotellet ha totalt 264 rom, i tillegg til restaurant, gym, musikkstudio og barception, helt i tråd med Comfort Hotels moderne og uformelle hotellkonsept. Med en av Oslos flotteste bakgårder, og bistro med uteservering, er dette hotellet det beste utgangspunktet for å oppdage det yrende livet byen har å by på.

Fakta Comfort Hotel Karl Johan

181 rom (264 etter utbygging)
To bakgårder
Restaurant
Barception = kombinasjonen av bar, resepsjon, café, et sted du kan sjekke inn og en deli med deilig økologisk snacks og drikke. Åpen 24/7 – grab & go eller grab & sit.
Gym
Eget musikkstudio

Foto: Et utsnitt fra barsepsjonen på Comfort Hotel Karl Johan. Foto fra Comfort Hotel.

 

Posted in Ukategorisert