Wizz Air øker på Avinor Oslo lufthavn

Wizz Air har kunngjort en økning i antall flyvninger til og fra Oslo lufthavn.

I april starter flyselskapet opp med fire ukentlige avganger til Budapest, og i september skal Wizz Air også fly daglig mellom Krakow og Oslo. Selskapet har allerede kunngjort flyvninger til Gdansk, og med de nye rutene, vil det ha 18 ukentlige avganger fra Oslo lufthavn, heter det i en kort pressemelding fra Avinor Oslo lufthavn.

– Antallet turister fra blant annet Polen er økende, og et godt rutetilbud er avgjørende for norsk nærings- og reiseliv. At Wizz Air nå satser ytterligere i Norge, gir et stadig bedre tilbud for reisende til og fra Norges hovedflyplass, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit.

Foto: En Wizz Air-maskin på bakken. Foto fra Wizz Air.