Stordalen æresmedlem i Cornell Hotel Society

Related Post

Petter A. Stordalen ble forrige mandag utnevnt til æresmedlem i Cornell Hotel Society (CHS), som er alumni-organisasjonen for The School of Hotel Administration – Cornell SC Johnson College of Business ved Cornell-universitetet, med en av verdens mest prestisjefylte utdannelser for hotelldrift på universitetsnivå.

CHS har over 60 foreninger rundt om i verden, inklusive Norge, med 13.000 medlemmer.

Stordalen holdt første gang foredrag ved Cornell Hotel School høsten 2013, som en del av Dean’s Distinguished Lecture Series, og ble igjen bedt om å holde foredrag høsten 2017.

Nordic Choice Hotels har siden 2003 vært med som sponsor for programmet til Cornell Hotel Society Norway og HSMAI Norway, som i fellesskap har kåret Årets Unge Ledere.  Petter Stordalens datter, Emilie Stordalen, ble ferdig utdannet med en BS-grad fra Cornell Hotel School i 2015, og sønnen Jakob Stordalen er nå student ved skolen.

Foto: Petter A. Storfalen ble nylig utnevnt til æresmedlem i Cornell Hotel Society. Foto fra CHS.

Posted in Ukategorisert