Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West er åpnet på Gardermoen

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har nå åpnet dørene på Norges største flyplass. Dette er Radisson Hotel Groups tredje hotell på Gardermoen. Med sentral beliggenhet og fokus på å gi gjestene behagelige opphold, er hotellet det perfekte utgangspunkt for både forretningsreisende og fritidsgjester.

Park Inn by Radisson har som målsetting å gi gjestene behagelige og komfortable opphold. Man finner hotellene på store flyplasser, ved sentrale knutepunkter og i storbyene. Nyåpnede Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West er intet unntak – hotellet ligger kun tre kilometer fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

– Med åpningen av Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West kan vi nå tilby våre gjester tre hoteller på Norges største flyplass. Vårt mål er å gi gjestene minneverdige opphold, uansett om de besøker oss for et kort møte eller et lengre opphold, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Radisson Hotel Group i Norden.

Med sine Skandinaviske røtter, er Radisson Hotel Group sterkt representert i Norge. Hotellkjeden er den største internasjonale i Norge, og har ni hoteller i Oslo og totalt 23 Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller over hele landet.

Gjestene kan glede seg over 233 komfortable gjesterom hos Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. I tillegg har hotellet egen restaurant og bar, og et fitnessrom for gjester som ønsker å trene under sitt opphold. Forretningsreisende kan glede seg over tolv moderne møte- og konferanselokaler. Med sin unike beliggenhet, kun tre kilometer fra Oslo Lufthavn, ligger alt til rette for at reisende kan ha dagsmøter eller lengre konferanser på hotellet. Hotellet ligger bare 20 minutter med tog fra Oslo sentrum.

Foto: Inngangspartiet til Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Foto fra Radisson Hotel Group.