Vellykket Work@Meet-samling i dag

HSMAI har i dag deltatt på Meet Ullevaals Work@Meet-samling i Oslo, der deltagerne fikk sjansen til å tilegne seg nye impulser, møte nye mennesker og bygge nettverk – alt mens de hadde full anledning til å engasjere seg i sine vanlige plikter.

Arrangementet startet med frokost klokken 07.30. Meet Ullevaals velkjente lunsjbuffet sto klar fra 11.30, og det lot til at alle var enig om at det har vært en fruktbar dag, med deling av kunnskap, energi og opplevelser, som ble avsluttet av HSMAI.

Neste gang vi samles blir fredag 8. februar, og vi kommer tilbake med nærmere detaljer senere.

Gressmatta på Ullevål var dekket av snø for anledningen. Fotograf: Benedicte Gilrøy Bøgh.
Gressmatta på Ullevål var dekket av snø for anledningen.

Toppfoto: Neste Work@Meet blir fredag 8. februar.