SAS EuroBonus lanserer Point Sharing og Lifetime Gold

SAS EuroBonus lanserer to nye fordeler: muligheten til å tjene og dele EuroBonus-poeng for familie og venner, samt gullmedlemskap på livstid, for å belønne de mest trofaste medlemmene.

– Det som er felles for den økende gruppen av hyppige reisende med SAS, er at de ønsker å reise smartere og bedre. Ideene og tilbakemeldingene deres er avgjørende når vi utvikler nye tilbud, noe Lifetime Gold-medlemskap og EuroBonus Point Sharing er svært gode eksempler på, sier Johan Mägi, Head of SAS EuroBonus i en pressemelding.

Tiltaket er en del av en rekke nye tjenester og forbedringer i SAS EuroBonus-programmet, og i 2019 får passasjerene enda flere nye tilbud.

EuroBonus Point Sharing

SAS lanserer i dag (mandag 10. desember 2018) EuroBonus Point Sharing, som gjør at venner og familie helt kostnadsfritt kan slå sammen, dele og tjene poeng sammen.

– Stadig flere passasjerer deler opplevelser og tjener poeng på flyvninger, leiebiler, varekjøp og mange andre tilbud fra SAS og våre partnere. Ved å dele disse poengene, er det mulig å få slike opplevelser raskere, enten det er en bonushelg, en flyoppgradering, en gratis hotellovernatting eller noen av de mange andre mulighetene SAS EuroBonus-poengene gir deg, sier Johan Mägi.

Med EuroBonus Point Sharing kan et medlem rett og slett opprette en poengdelings-konto, og invitere opptil syv venner eller familiemedlemmer til å bli med i gruppen. Alle EuroBonus-poengene som tjenes opp av enkeltmedlemmene i gruppen, legges til i den delte kontoen, der de kan brukes til alt som blir tilbudt i EuroBonus-programmet. Medlemmer kan alltid forlate eller endre poengdelings-gruppen hver sjette måned.

Lifetime Gold-medlemskap

Denne uken introduserer SAS en ny versjon av Lifetime Gold-medlemskap.

– Vi har en unik gruppe av lojale og trofaste reisende, som år etter år velger SAS. Lifetime Gold er vår måte å takke disse medlemmene på, med en verdifull belønning som gjør at de kan nyte den eksklusive servicen de får med SAS EuroBonus Gold-status, resten av livet, sier Johan Mägi.

Reisende i alle aldre kan få Lifetime Gold-medlemskap hvis de oppfyller minstekravene for SAS EuroBonus Gold-statusen, enten ved hjelp av oppsamlede basispoeng eller via flyvninger i løpet av en sammenhengende tiårs-periode.

Foto: SAS EuroBonus-kort. Foto fra SAS.