Ny hotelldirektør ved Radisson Blu i Trondheim

Tone Hansen er ny hotelldirektør for de to Radisson Blu-hotellene i Trondheim, Radisson Blu Royal Garden Hotel og Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. Hun er en svært erfaren leder, og har bred erfaring, både fra hotellindustrien, bank og finans, og andre bransjer. Nå er hun tilbake ved hotellet hvor hun startet sin hotellkarriere for 28 år siden, som resepsjonist ved Royal Garden hotell.

– Det er veldig moro å «komme hjem» til der jeg startet min karriere i hotellbransjen. Hotellet har en fantastisk historie, som jeg gleder meg til å være med og utvikle fremover. Hotellet har også en helt spesiell plass i mitt hjerte, og det skal bli fantastisk gøy å jobbe sammen med teamene, for å skape gode opplevelser for våre gjester, sier hun.

– Vi er stolte av å få Tone tilbake til hotellnæringen og til våre to hoteller i byen. Med hennes brede erfaring og kunnskap, er vi sikre på at hun og teamene vil fortsette å gi gjestene de aller beste opplevelsene, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge.

Tone har bred ledelseserfaring, og kommer nå sist fra stillingen som Senior HR Manager Nordics for et internasjonalt teknologiselskap. Hun har tidligere hatt flere ulike lederstillinger utenfor hotellbransjen, i tillegg til flere hotellsjef- og hotelldirektørstillinger.

Et av byens største hoteller

Radisson Blu Royal Garden Hotell ligger midt i sentrum av Trondheim, med idyllisk plassering like ved Nidelven. Hotellet er i gåavstand til butikkene i midtbyen, restauranter og uteliv på Solsiden, samt sjarmerende trehus på Bakklandet. Severdigheter, som Nidarosdomen, Festningen, Bybroa og båten som tar gjestene ut til Munkholmen, er et steinkast unna. Flybussen stopper rett utenfor hotellet, sentralstasjonen ligger innenfor fem minutters gange, i likhet med anløpet for Hurtigruten og Hurtigbåten.

Radisson Blu Royal Garden Hotell byr på 298 moderne rom, fordelt på seks etasjer. Hotellet er et av byens største hoteller, med en konferansekapasitet på totalt 1300 kvadratmeter. Hotellet er perfekt for alt fra små møter for to personer, til en konferanse på 650 personer. Storsalen Olav Tryggvason kan ta 650 personer i kino-oppsett, med flere tilhørende møterom, ideelle for parallelle sesjoner og utstillinger. På grunn av sin kapasitet, beliggenhet og utvalg av restauranter, huser hotellet ofte store konserter og kulturelle begivenheter.

Hotell på Værnes flyplass

Hos Radisson Blu Hotel Trondheim Airport tilbys gjestene behagelig overnatting og svært praktisk beliggenhet, på Værnes flyplass. Gjestene kan velge blant 180 gjesterom med gratis Internett og fantastiske senger. De ti møterommene på Radisson Blu Hotel Trondheim Airport er av ulike størrelser, og passer godt både til små og større møter. Hotellet ligger et par skritt fra terminalen, og kun 25 minutters kjøretur fra Trondheim sentrum. Mange gjester overnatter her før de reiser videre, eller kommer på dagsmøter og konferanser på flyplassen.

Foto: Tone Hansen, hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Garden Hotel og Radisson Blu Airport Hotel Trondheim. Foto fra Radisson Hotel Group.