Norwegian lanserer ny rute mellom Oslo og Napoli

Norwegian fortsetter å utvide rutetilbudet fra Norge, med lanseringen av en ny direkterute mellom Oslo og Napoli.

I sommer kan reiseglade nordmenn reise direkte til Napoli, pizzaens fødested. Napoli er blant Italias største byer, og egner seg godt til å kombinere storbyferie med strandferie. Byen er også et godt utgangspunkt for å reise videre nedover Amfikysten, og hvis man vil utforske flere av Italias kjente storbyer, kan man med Norwegians enveisbilletter enkelt fly inn til Napoli og ut fra for eksempel Roma, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Napoli er en spennende destinasjon, og vi forventer at mange nordmenn vil benytte seg av denne nye ruten i sommer. Nå ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord i våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier EVP Commercial Thomas Ramdahl.

Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Oslo og Napoli.

Om den nye ruten:

Den nye sommerruten vil ha to ukentlige avganger fra Oslo til Napoli, på mandager og fredager, fra og med 17. juni.

Norwegian i Italia:

I sommersesongen flyr Norwegian til en rekke italienske destinasjoner, som Roma, Sicilia, Venezia, Verona, Sardinia, Milano, Pisa og nå Napoli. Selskapet flyr også til Italia i vintermånedene, med destinasjoner som Roma og Milano. Norwegian tilbyr også flere ruter mellom USA og Italia.

Foto: Kabinbesetningen på en Norwegian-maskin. Foto fra Norwegian.