Ensomt julehotell søker julegjester

I julen er det mange ensomme julehotell som ønsker seg gjester, og Comfort Hotel inviterer derfor folk i nærområdene til julefeiring og overnatting på hotellene i Norge og Sverige.

– Initiativet, som vi i år har gitt navnet Ensomt julehotell, har vært gjennomført tidligere på mange av våre 33 hoteller. Opplegget varierer fra hotell til hotell, men fellesnevneren er at man åpner dørene for mennesker som trenger et sted å være i julen, eller som ønsker å feire julaften sammen med oss. Engasjementet blant de ansatte på hotellene er stort, og jeg er veldig stolt av at Comfort Hotel kan bidra til å gjøre julen bedre for mange, sier Anna Spjuth, Senior Vice President, Comfort Hotel.

På noen av hotellene vil det arrangeres private arrangementer på julaften, i samarbeid med organisasjoner, og enkelte hoteller ønsker vanskeligstilte familier velkommen på overnatting og julefrokost. På Comfort Hotel Børsparken i Oslo er dørene åpne fra klokken 20.00 på julaften, for alle som ønsker å komme, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– For oss på Comfort Hotel Børsparken er det viktig å kunne bidra og å være en god nabo, og vi vil utgjøre en forskjell for mennesker og miljøer i våre nærområder og nabolag. Initiativet Ensomt julehotell er en del av det vi kaller The Good Neighbour. Vi arrangerer et event med påmelding gjennom «minJUL – Julaften med Blå Kors Barnas Stasjon», i samarbeid med Blå Kors, på julaften, og inviterer til julefeiring på kvelden for alle som ønsker å være sammen med oss. Da byr vi på julemat, julekaker og julefilm, og alle som ønsker det, er velkomne til en hyggelig julekveld, sier Kate Helena Anker-Nilssen, General Manager på Comfort Hotel Børsparken.

Foto: Ensomt julehotell søker julegjester. Foto fra Comfort Hotel.