Thon Hotel Rosenkrantz Bergen Norges beste hotell hos TripAdvisor

TripAdvisors brukere kårer det de anser de beste hotellene i Norge. I 2019 går førsteplassen til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

– Denne plasseringen betyr utrolig mye for oss. Det er en bekreftelse på at gjestene tiltales av vår måte å drive hotellet på. Hver eneste dag finpusses det på detaljene. Det er et engasjement, en iver og en entusiasme blant de ansatte, som påvirker hele atmosfæren på vårt nyoppussede hotell. En stor takk til alle ansatte på hotellet, som utstråler arbeidsglede, og ikke minst våre gjester, som tar seg tid til å gi tilbakemeldinger om sin opplevelse hos oss, sier hotelldirektør Katharina Hanson.

– Det er ekstra gledelig å få Travelers’ Choice-priser, fordi det er gjestene som rangerer sine favoritthoteller. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et flott konferansehotell, og alle medarbeidere har gjort en fantastisk jobb. I tillegg er det også moro at Thon Hotel Stavanger tar førsteplassen på listen over de beste servicehotellene, og at Stanhope Hotel Brussels tar femte plass på listen over de beste luksushotellene i Belgia, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Norges 25 beste hoteller

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen tok førsteplassen. I tillegg kom Thon Hotel Rosenkrantz Oslo på fjerde plass, Thon Hotel Terminus på 16. plass, Thon Hotel Opera på 17. plass, og Hotel Bristol på 21. plass.

Norges 25 beste service-hoteller

Thon Hotel Stavanger kom på første plass over de 25 beste hotellene når det gjelder service i Norge. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom på henholdsvis tredje og åttende plass her.

Belgias ti beste luksushoteller

Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels kom her på femte plass.

Belgias 25 beste hoteller

Thon Hotel EU og Thon Hotel Bristol Stephanie kom på henholdsvis 17. og 24. plass.

Foto: Fra et av rommene på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. Foto fra Thon Hotels.