Ønsker EM i friidrett velkommen til Sandnes

Quality Hotel Residence, Quality Airport Stavanger og samtlige Nordic Choice-hoteller i regionen er klar til å ta imot alle som skal delta i EM i friidrett i Sandnes mellom 9. og 11. august. All kapasitet vil bli prioritert til arrangementet, som vil bidra til tidenes folkefest.

I familien Ingebrigtsens hjemby skal et av de største idrettsarrangementene i Stavanger-regionen avholdes, og det ventes utøvere fra hele Europa. Quality Hotel Residence ligger i hjertet av Sandnes, og er en pådriver for at det skal finne sted flere arrangementer i byen, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

– EM i friidrett er uten tvil en folkefest vi ønsker å ta del i. Med Norges beste friidrettsutøvere på plass, og vakre Sandnes som vertsby, kan ikke dette bli noe annet enn en suksess. Vi ønsker arrangementer som dette hjertelig velkommen, og ser kontinuerlig etter muligheter som gjør at flere får øynene opp for Sandnes, sier Michael Holm, hotelldirektør for Quality Hotel Residence.

Det er tydelig at Sandnes er et godt vertskap for ulike arrangementer. Blinkfestivalen, som går av stabelen uka før, har holdt på helt siden 2006, og er beviset på at byen både har kapasitet og gjennomføringevne for denne typen arrangementer. Det ventes rundt 750 deltagere og trenere, og samtlige Nordic Choice-hoteller i regionen skal legge forholdene til rette for at de får en god opplevelse når de besøker Norge.

– Dette blir et fantastisk arrangement, som kommer til å sette Sandnes på kartet, og vi er stolte av å kunne være en del av denne begivenheten, sier Lars Roalkvam, regiondirektør, Quality Hotel Region Stavanger.

Foto: Quality Hotel Residence ønsker EM i friidrett hjertelig velkommen til Sandnes. Foto fra Quality Hotel.