Norwegian lanserer høyhastighets-WiFi på europeiske ruter

Norwegian har startet installering av høyhastighets-WiFi på selskapets kortdistansefly av typen Boeing 737-800. Flyselskapet tilbyr allerede gratis WiFi på europeiske flyvninger, men den nye tjenesten gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier. Nesten alle flyene i Norwegians europanettverk vil tilby den oppgraderte WiFi-tjenesten allerede i slutten av februar i år.

Norwegians passasjerer får nå enda mer å glede seg over: selskapet installerer løpende høyhastighets-WiFi på kortdistansefly av typen Boeing 737-800. Passasjerer på Norwegians flyvninger i Europa vil dermed få muligheten til å strømme musikk, filmer og TV-serier i lufta. Selskapet tilbyr allerede gratis WiFi på europeiske ruter, heter det i en pressemelding.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen, og er stolte over å kunne tilby høyhastighets-WiFi på europeiske ruter. Vi vet hvor viktig det er for våre passasjerer å være på nett, og tror dette vil bli godt mottatt. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre flyvninger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord, sier kommersiell direktør Helga Bollmann Leknes i Norwegian.

Tre WiFi-valg

Norwegians passasjerer vil nå få valget mellom tre WiFi-pakker:

  1. SURF er gratis og gjør det mulig å surfe på nett, sende meldinger og e-post
  2. SOCIAL+SURF er høyhastighets-WiFi, som gjør det mulig å surfe raskere på nett og gir tilgang til alle sosiale medier. Prisen på SOCIAL+SURF er EUR 5*.
  3. STREAM+SURF er høyhastighets-WiFi, som i tillegg til å surfe og oppdatere seg på sosiale medier, også gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier. Prisen på STREAM+SURF er EUR 12*.

*Prisene, som er per enhet, er i en prøveperiode satt til €5 og €12

Fakta om Norwegians WiFi

I 2011 ble Norwegian det første flyselskapet i verden til å lansere gratis WiFi på europeiske ruter. Senere lanserte selskapet Video On Demand, som gir passasjerene på selskapets europeiske ruter tilgang til Norwegians underholdningsportal via eget nettbrett. I november 2015 ble Norwegian det første flyselskapet som tilbyr direktesendt TV på europeiske flyvninger.

I januar 2019 startet Norwegian installering av WiFi på selskapets langdistansefly. Norwegian blir dermed verdens første lavprisselskap som tilbyr gratis WiFi på interkontinentale flyvninger.

Foto: WiFi om bord hos Norwegian. Foto fra Norwegian.