Thomas Cook Hotel Investment sikrer ytterligere 51 millioner Euro til kommende hotellinvesteringer

Related Post

Thomas Cook Group, som Ving Norge er en del av, kunngjør at samarbeidet med det sveitsiske hotellinvesteringsselskapet LMEY Investments har sikret dem ytterligere 51 millioner Euro fra CaixaBank, en av Spanias ledende banker. Dette muliggjør nye investeringer i egne hoteller rundt Middelhavet og i Spania.

Thomas Cook Hotel Investment ble etablert i mars 2018, med det formål å være Thomas Cooks hovedplattform ved oppkjøp av nye eiendommer. Fondets flaggskip, Casa Cook Ibiza, åpner denne sommeren, skriver Ving Norge i en pressemelding.

– Våre egne konsepthoteller er skapt ut fra kundenes ønsker og behov, og de har vært en viktig del av vår suksess i mange år. Vi vet at de gjestene som bor på våre egne hoteller er de mest fornøyde, noe som bidrar til at de kommer tilbake år etter år. Målet er å få enda flere hoteller som eies og drives av oss, og dermed øke lønnsomheten vår, sier Vings informasjonssjef, Siri Røhr-Staff.

Foto: Casa Cook Chania har en moderne, trendy og stilrent design, som smelter inn i de grønne omgivelsene. Foto fra Ving.

Posted in Ukategorisert