Ukens navn: Frank Normann Eikeland

Related Post

Frank Normann Eikeland
Daglig leder
Latter og Stand Up Norge

Frank Normann Eikeland er nyansatt som daglig leder for Latter på Aker Brygge og Stand Up Norge, verdens største komikerleverandør i Norge, og verdens beste arena i Oslo for humorshow, events og de beste restaurantopplevelser, med fokus på tipp topp mat og drikke. Han er bergenser, og etter eget utsagn dermed ganske ydmyk …

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Min arbeidsuke er allsidig! En miks av kontorarbeid, hvor booking av events og show/komikere og turneer landet rundt står i fokus, men også drift av en av Aker Brygges mest populære restauranter og barer, faktisk blant en av de tre største, regnet i besøkstall. På en god dag kan vi ha rundt 3000 gjester innom dørene på Latter, som vil på morsomme show og nyte en god middag.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Det er et privilegium å få jobbe med et team av unge, kreative og profesjonelle mennesker, og det at vi har så stor bredde på arbeidsmiljøet, fra teknikere og scenearbeidere, via servitører, kokker og baransatte, til scenekunstnere, booking, salg og marked. Jeg kan trygt si at jeg har aldri arbeidet med en mer levende og dyktig gjeng enn dette!

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Et langt liv i Norge, men også internasjonalt, har brakt meg sammen med noen eksepsjonelle mennesker. For å starte med Elina Krantz, som ikke bare er en god venn gjennom mange år, men også en person som har bygget seg opp til det Stand Up Norge og Latter er i dag. Hun er ikke bare fantastisk drivende og dyktig, men har det største hjertet, som banker for alle rundt henne, og har satt tydelige spor etter seg med sin omsorg. Peder Wallenberg, som er eier av Radisson Blu Resort, El Quseir i Egypt, og som jeg drev hotellet for. En humanist og en investor som bruker sitt liv og sin formue på å gi tilbake. Faisal Al Matrook, eieren av hotellet jeg drev i Bahrain, også en dyktig global forretningsmann og investor, self-made, men også en humanist som har satt spor etter seg med sin veldedighet og omsorg. Tre fantastiske mennesker – av mange jeg er merket av.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Corona og pizza én gang i måneden, fredag etter 16.00.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Jeg har vært i Midtøsten i de siste innpå ti årene, men før det var jeg medlem i mange år, og aktivt medlem i fagkomiteer og i styret.

Q: Hva syns du er det beste ved HSMAI?

A: Faglig oppdatering og en god, profesjonell, nettverksbygger.

Q: Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Ikke akkurat noe jeg kommer på, etter bare én måned hjemme i Oslo.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Vår, sommer og høst er turer i skog og mark noe jeg trives med, men jeg er også en urbanist, som nyter storbyen, med alt den har av kafeer, uteliv og kultur. Om vinteren trives jeg best i solen, der den varmer.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Hmm, vi lever, ifølge diverse analyser og påstander, i verdens rikeste land, er på verdenstoppen når det gjelder velferd, og er blant klodens lykkeligste. Fokus bør styrkes enda mer på miljø! Er vi tom for engangsplast i Norge? Hvordan kan vi i enda sterkere grad påvirke forbrukerne – altså oss selv – til å velge bort plast? Vi snakker om hvaler som skylles i land fordi de er proppfulle av plast. I Saudi-Arabia dør tusenvis av kameler i året, fordi de spiser plast de finner i ørkenen. Forby plast!

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Kreativ, drivende, engasjert, omsorgsfull og positiv.

Q: Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

A: I påsken tar jeg turen til Bahrain igjen, ettersom jeg fortsatt sitter i styret der. Ellers er Italia og Toscana hvor hjertet bor.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Reiser, mennesker, reiseliv, en god bok, Game of Thrones, storby, natur, peiskos, gode venner og god vin (gode venner er som god vin) – og sjokolade.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Togbillett tilbake.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Kom og le og ha det gøy på Latter! Det er den beste medisin for et langt liv!

Posted in Ukategorisert