Radisson Hotel Group best i Sverige

For niende år på rad ble Radisson Hotel Group i går tildelt prisen for Beste Internasjonale hotellkjede under Grand Travel Awards Sverige. Dette takket være hotellkjedens moderne hoteller og høye servicenivå.

– Det er veldig moro å vinne denne prisen, også i Sverige, kun et par uker etter at vi mottok den i Norge. All ære til teamet vårt. Denne prisen er et resultat av den strålende servicen de gir våre gjester hver eneste dag, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Radisson Hotel Group i Norden.

Grand Travel Awards (GTA) Sverige er en av den svenske reiselivsbransjens prisutdelinger, og arrangeres av TravelNews. Vinnerne er stemt frem av flere hundre aktører fra reisebyråer og leverandører i bransjen.

Foto: Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm. Foto fra Radisson Hotel Group.