Clarion Collection Hotel i Norges-toppen

Nettavisen Reisetips kårer hvert år Norges 25 beste hoteller ved hjelp av nomineringer fra sine lesere. Clarion Collection Hotel Grand Olav og Clarion Collection Hotel Hammer kan i år skilte med en andre og en 18. plass på denne listen.

Listen over Norges beste hoteller lages ved at lesere først nominerer hotellene de mener er best i landet. Deretter blir hotellene med flest nominasjoner listet opp for en avstemning, og etter nesten 2000 stemmer var årets liste klar, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim er en nykommer på listen, og hopper rett inn på en imponerende andreplass.

– Vi tror kontinuitet og forutsigbarhet er oppskriften for å lykkes i kampen om gjestene. De siste drøye fire årene har dette vært et av våre hovedfokus. Vi skal levere som forventet overfor hver eneste gjest, da kommer de tilbake gang etter gang. At hotellet så å si ikke har hatt turnover i denne perioden, er det viktigste bidraget til suksessen, å være så verdsatt og kunne jobbe med et så fantastisk team over så mange år, er noe jeg er svært takknemlig for. Dette er en kollektiv utmerkelse, hvor vi ikke kunne vært noens bidrag foruten, og jeg er ikke så rent lite stolt av å lede dette teamet, som leverer bunnsolide resultater år etter år, sier Andreas Faaness, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Olav.

Hele listen over Norges 25 beste hoteller i 2019 kan du se her.

Foto: Fra et av rommene på Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim. Foto fra Clarion Hotel.