Comfort Hotel inngår treårig avtale med Øyafestivalen

Hotellkjeden Comfort Hotel har inngått en treårig samarbeidsavtale med Øyafestivalen, og vil nå inkludere alle sine fem hoteller i Oslo, for å øke aktiviteten både før og under festivalen.

Musikk er en veldig viktig plattform å satse på for Comfort Hotel, som fra før er sponsorer av blant annet Bylarm. Comfort Hotel Grand Central har hatt en egen hotellavtale med Øyafestivalen siden 2015, og fortsetter også med å være det offisielle festivalhotellet. Nå skal alle fem Comfort-hotellene i Oslo bidra til at festivalpublikumet skal tilbys flere aktiviteter, både før og under Øya, som vil være med på å gjøre totalopplevelsen av festivalen enda bedre, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Øyafestivalen og Comfort Hotel har mange felles interesser, og vi har sett frem til å videreføre dette samarbeidet lenge. Festivalen har et miljøengasjement og fokus som matcher godt med det arbeidet vi gjør i dag, så vel som våre tanker for fremtiden, og vi deler den samme målgruppen. Ikke minst ligger våre hoteller i Oslo bare et steinkast fra festivalområdet, som gjør dem til naturlige steder å være, både for publikum og artister, sier Johanna Furenbäck, General Manager for Comfort Hotel Grand Central.

Øyafestivalen arrangeres i Tøyenparken hvert år på sensommeren, og har i en årrekke vært en av landets største og beste festivaler, og i tillegg er det for mange av osloborgerne blitt årets musikkhappening.

– Vi på Øyafestivalen er glade og stolte over å ha inngått en større avtale med Comfort Hotel. Det er viktig for oss å ha partnere som vi deler verdier med, og som er opptatt av å gi publikum den best mulige opplevelsen. Vi føler oss trygge på at Comfort Hotel kan hjelpe oss med dette, og ser frem til et spennende og aktivt samarbeid, sier Cathrine Røsseland, sponsorsjef på Øyafestivalen.

Comfort Hotel Grand Central er, som tidligere, artisthotell. Crew og andre samarbeidspartnere bor på Comfort Hotel Karl Johan og Comfort Hotel Børsparken, mens Comfort Hotel Xpress Central Station og Comfort Hotel Xpress Youngstorget blir publikumshotell under festivalen. Sistnevnte hoteller kan friste publikum med en rabattert festivalpris i forbindelse med Øya.

Foto: Tøyen under Øyafestivalen i Oslo. Foto fra Comfort Hotel.