Stena Line installerer japanske sovekapsler

Stena Line utvikler stadig servicen til sine kunder med nye og innovative løsninger. På fatøyene «Mecklenburg-Vorpommer» og «Skåne», som trafikkerer Trelleborg – Rostock, er det nå innstallert japanske sovekapsler.

Stena Line er det første fergerederiet som tilbyr sine kunder japanske sovekapsler. Tanken er at dette skal være en kostnadseffektiv måte å sove og hvile på under reisen. Sovekapslene kan bestilles allerede nå, og er tilgjengelige fra 1. april, skriver rederiet i en pressemelding.

Sovekapslene, som er inspirert av japanske kapselhoteller, er på to kvadratmeter, og har plass til én person.

– Vi ser på dette som et innovativt tilbud for en kostnadsbevisst målgruppe, som verdsetter både komfort og privatliv, sier Martin Wahl, Travel Commercial Manager for region Tyskland i Stena Line.

Bagasjen kan oppbevares i låste skap på utsiden av sovekapselen. Køyene er utstyrt med madrasser og sengetøy, samt med airconditioning, ladestasjon og wifi.

– Dette kommer til å bli en perfekt måte for unge mennesker, backpackere eller campere til reise billig og komfortabelt på. Men vi ser også en målgruppe i forretningsreisende, sier Martin Wahl.

Reisen mellom Trelleborg og Rostock tar seks til syv timer, avhengig av av reisetid. Det er en av de mest populære rutene mellom Tyskland og Sverige, spesielt i sommermånedene.

Foto: Japanske sovekapsler ombord på Stena Lines «Mecklenburg-Vorpommer» og «Skåne». Foto fra Stena Line.