Trysil søker etter verdens yngste regissør

Destinasjon Trysil har utlyst stillingen som verdens yngste regissør for deres neste reklamefilm for Sommer-Trysil. På bare to uker har det kommet over 1600 søknader fra barn som ønsker å være regissør i Trysil.

«Trysil skal lage sommerfilm og leter nå etter verdens yngste regissør!», står det i den siste stillingsannonsen fra Trysil på finn.no. Barnet som får jobben skal samarbeide med et profesjonelt produksjonsselskap, og resten av familien blir crew og statister.

– Vi ønsker å formidle det fantastiske stisykkel-produktet vårt og alt annet gøy man kan gjøre i Trysil om sommeren, sett gjennom barns øyne. De er ærlige og kan ofte formidle budskap på en bedre og morsommere måte enn det vi voksne klarer. Derfor vil vi nå gi et barn fra Norge, Sverige eller Danmark frie tøyler med markedsbudsjettet vårt, og gjøre sin versjon av reklamefilmen for Sommer-Trysil, forteller Gro Kveldro Bruksås, markedsansvarlig i Destinasjon Trysil.

Får en drømmehelg i Trysil

Kampanjen har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier, og foreløpig har over 1600 barn fra hele Skandinavia søkt på jobben. Teksten fortsetter etter videoklippet.

– Barnet vi velger får komme til Trysil i juni, sammen med familien sin. De skal bo på hotell og teste Trysils sommerfasiliteter, og da særlig vårt populære stisykkel-produkt. Det er utrolig gøy at det er så mange barn som ønsker jobben som vår nye regissør, sier Bruksås.

– Når søknadsfristen går ut 31. mars, begynner jobben med å finne den rette kandidaten. Vi er ute etter et tøft barn mellom seks og ti år, med litt bein i nesa, men som også er kreativ og morsom.

Gir regissøren frie tøyler

Det er byrået Trigger som står bak ideen om «Verdens yngste regissør». De har vært med som Trysils samarbeidspartner siden 2014, da Trysil lanserte den nye sommersatsingen, stisykling for hele familien.

– Vi skjønte raskt at vi måtte bruke levende bilder for å markedsføre dette produktet, som nesten ingen hadde noe forhold til. Vi har distribuert egne filmproduksjoner gjennom egne kanaler, og har klart å befeste oss som et attraktivt reisemål, også om sommeren, forteller Bruksås.

– Nå er det tiden inne for å prøve noe nytt, og ideen fra Trigger føltes veldig riktig. Nå må vi bare puste dypt og slippe kontrollen. Det er viktig at dette blir på ekte, så vi må gi den unge regissøren frie tøyler, avslutter hun.

Foto: Kampanjen «Verdens yngste regissør» har fått stor oppmerksomhet, og over 1500 barn har søkt på stillingen som regissør til Trysils neste sommerfilm. Fotograf: Hans Martin Nysæter/Destinasjon Trysil.