Blir nestleder i Norwegian

Finansdirektør Geir Karlsen (født 1965) trer inn som nestleder i Norwegians konsernledelse. Det innebærer at Karlsen blant annet vil fungere som konsernsjef når Bjørn Kjos ikke er til stede. Han fortsetter også i rollen som finansdirektør.

Karlsen ble finansdirektør i Norwegian i april 2018, og kom da fra en stilling som Group CFO i det London-baserte shippingselskapet Navig8 Group, som har virksomhet over hele verden, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Karlsen har bred erfaring fra børsnoterte selskaper innen shipping og offshore. Han har gjennom de tolv siste årene hatt ulike CFO-stillinger i internasjonale selskaper, som Golden Ocean Group og Songa Offshore. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Geir har i løpet av det året han vært ansatt i Norwegian vist solide lederegenskaper og nyter stor tillit internt i konsernet. Jeg ser frem til et fortsatt tett, konstruktivt og strategisk viktig samarbeid med ham fremover, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Foto: Geir Karlsen, nestleder i Norwegian. Foto fra Norwegian.