Scandic Strand med navnebytte og i helt ny drakt

I dag blir Scandic Strand til Scandic Torget Bergen. Navneendringen markerer også at hotellet har gjennomgått en storstilt renovering. Hotellet kan skilte med 75 flunkende nye rom og et helt nytt restaurantkonsept når det gjenåpner 3. juni i år.

– Vi bobler over av stolthet over det nye hotellet. Nå som det gjenoppstår i ny drakt i juni, syntes vi det var på sin plass med et nytt navn som reflekterer den fantastiske beliggenheten og det nye konseptet, sier hotelldirektør Lene Mjeldheim.

Det nye navnet gjenspeiler hotellets unike beliggenhet, midt på Fisketorget i Bergen. Etter en omfattende oppussing, som har pågått siden september i fjor, tilbyr hotellet totalt 173 nyoppussede rom, hvorav 75 rom helt nye. Hotellet får også en ny og større restaurant og oppgradert innredning. Med en fantastisk utsikt over byen og med kort avstand til det meste, enten det er Bybanen eller Bryggen, Fløibanen eller Flybussen, vil Scandic Torget Bergen være en attraktiv møteplass for både tilreisende og lokale i Bergen.

«Nokke for seg sjøl»

Med et tøft og annerledes interiør vil hotellet få et maritimt preg, med innslag av skinn, fliser, tau og sterke farger. Rommene blir behagelig innredet med tøffe detaljer, som blant annet skap som ser ut som Amerika-kofferter, plassbygde TV-benker og kvalitetsmøbler.

– Scandic Torget Bergen skal både være tradisjonsrikt, sjarmerende, varmt, og, som vi sier i Bergen, «nokke for seg sjøl». Selv om interiøret er moderne, vil vi gjenskape den lune følelsen av Bergen. Fra mange av våre rom får man utsikt over Fløien, Bryggen, Torget og Vågen, og inne på hotellet vil man kjenne igjen farger og materialer fra miljøet i byen, sier Mjeldheim.

Nytt restaurantkonsept

Det nyoppussede hotellet vil ha sterkt fokus på gode gjeste- og serviceopplevelser og god mat og drikke. I tillegg til å servere Scandics prisbelønte frokost hver morgen, vil hotellet tilby et helt nytt restaurant- og barkonsept. Restauranten vil være dobbelt så stor som før, og vil fra høsten av tilby à la carte-meny fire kvelder i uken. I tillegg har restauranten et nytt chambre séparée, med plass til 30 personer. Den nye restauranten får også en egen lounge-avdeling, med en ny og moderne bar, der både hotellgjester og Bergens befolkning er velkommen.

Hotelldirektøren har store ambisjoner for det nyoppussede hotellet, og ser frem til å ønske både gjester og lokalbefolkningen velkommen.

– Vår ambisjon er å levere fantastiske hotellopplevelser til både forretnings- og fritidsreisende. Vi vil gi alle gjester en varm velkomst, og være et sted gjestene ønsker å komme tilbake til. Jeg tror gjestene vil lengte tilbake til utsikten over noe av det vakreste Bergen har å by på, sier hun.

Foto: Introduserer nytt restaurantkonsept på Scandic Torget Bergen. Foto fra Scandic Hotels.