Ny mann hos NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Rogaland

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har fått ny distriktssjef i Rogaland. Magne Karoliussen kommer fra jobben som salgssjef i Scandic Hotels, og har en bred reiselivsbakgrunn fra salg, revenue og drift.

– Jeg er trygg på at vi har fått en erfaren og dyktig rådgiver for våre medlemmer i området, sier regionssjef Ann Lynum i en pressemelding.

– Jeg er ser veldig frem til å begynne å jobbe for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, og dermed fortsette i næringen som jeg er utrolig glad i. Ekstra hyggelig er det at reiselivet i Rogaland står sterkt, og at regionen har de beste forutsetninger for å lykkes i årene som kommer. Nå gleder jeg meg til å hjelpe nåværende og nye medlemmer i NHO Reiseliv og innkjøpskjeden med å utnytte medlemsfordelene til fulle, sier den nyansatte distriktssjefen, som tiltrer stillingen fra og med 2. mai.

Foto: Magne Karoliussen, ny distriktssjef for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Rogaland. Foto fra NHO Reiseliv.