Toril Flåskjer ny hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic

Related Post

Toril Flåskjer er ansatt som ny hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic. Hun tiltrer sin nye stilling 1. mai.

– Jeg er ydmyk og stolt, og gleder meg veldig til å få lede utviklingen av ærverdige Grand Hotel Oslo by Scandic, både som merkevare og hotellprodukt. Den unike miksen av mennesker, kunst og kultur, kombinert med hotellets rike historie, gjør det til noe ekstraordinært og mer enn bare et hotell. Det gjenspeiles også i hotelldirektør-rollen. Jeg ser frem til å kunne skape gjesteopplevelser helt utenom det vanlige, sammen med dyktige og lidenskapelige medarbeidere, sier hun.

Lang fartstid fra hotellbransjen

Toril Flåskjer har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, med over 30 års ledererfaring. De siste 22 årene har hun vært en del av Scandic-kjeden, som hotelldirektør på en rekke Scandic-hoteller. Hun startet sin karriere i Scandic med åpningen av Scandic Sjølyst i 1997. Siden har hun vært med på flere nyåpninger, og kom sist fra stillingen som hotelldirektør på Scandic Fornebu. I tillegg har hun engasjert seg i en rekke verv, innen blant annet Kvinner i Business, HSMAI og Visit Oslo. I 2010 ble hun kåret til Årets direktør i Scandic-konsernet, blant 140 hotelldirektører i ti land.

22. oktober i fjor inntok hun rollen som fungerende hotelldirektør på Grand Hotel Oslo, og ser nå frem til å fortsette reisen hun har påbegynt.

– Jeg vil ha stort fokus på å skape en god og attraktiv arbeidsplass for medarbeidere som brenner for høy kvalitet og fantastiske gjesteopplevelser. Jeg ser frem til å ta vare på og forvalte hotellets rike arv og tradisjon. Samtidig skal vi rette blikket fremover og omfavne fremtiden, slik at vi sikrer at Grand Hotel Oslo forblir stedet der de unike historiene og gode gjesteopplevelsene skapes, også i fremtiden, sier hun.

Norges mest spennende hotelldirektørstilling

I mer enn 140 år har Grand Hotel Oslo vært hjem for mange internasjonale stjerner, verdensledere, fredsprisvinnere – samt forretningsreisende og ferierende gjester fra Norge og hele verden. Grand Hotel Oslo er kjent for å være et av Norges fremste hoteller, med Oslos beste beliggenhet, der gjestene kan forvente personlig service og skreddersydde gjesteopplevelser. I fjor ble hotellet for tredje året på rad kåret til Norges beste businesshotell i den internasjonale reiselivskåringen World Travel Awards.

Administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er svært fornøyd med å ha sikret seg Flåskjer som ny hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic.

Trude Strøm Solberg, ved Grand Hotel by Scandic i Oslo. Fotograf: Hege Finsrud, Bærum Foto.
Trude Strøm Solberg, salgsdirektør ved Grand Hotel by Scandic i Oslo. Fotograf: Hege Finsrud, Bærum Foto.

– Toril Flåskjer er en veteran i Scandic-systemet. Hun har i tillegg god kjennskap til Grand Hotel Oslo, og har siden i fjor høst gjort en strålende jobb som fungerende hotelldirektør. Jeg er derfor veldig glad for at hun nå har takket ja til stillingen som ny hotelldirektør.Det finnes bare ett Grand, og jeg er sikker på at om det er noen som kan håndtere Norges mest spennende hotelldirektørjobb, så er det Toril, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Styrker ledelsen med ny salgsdirektør

I tillegg til at Flåskjer nå blir ny hotelldirektør, er Trude Strøm Solberg ansatt som ny salgsdirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic. I likhet med Toril har Trude har lang fartstid i hotell- og reiselivsbransjen. Hun har jobbet i Scandic-kjeden i over 20 år, hvor hun har hatt en rekke roller, både som hotelldirektør og salgsdirektør. Etter en kort pause ser hun nå frem til å komme tilbake til hotellbransjen og Scandic.

– Jeg er utrolig stolt av å få bli en del av teamet på Grand Hotel Oslo by Scandic. Jeg ser frem til å komme i gang, bli kjent med salgsteamet, øvrige ansatte på Grand og selve hotellet. Med flere nye hoteller i Oslo vil det kreve mer av oss, med høy aktivitet og å være tett på kunder og samarbeidspartnere. Vi skal jobbe aktivt og målrettet med å befeste Grand Hotel Oslos posisjon som et av Norges beste hoteller, sier Trude Strøm Solberg selv.

Hun tiltrer sin nye stilling som salgsdirektør 24. april 2019, mens Toril Flåskjer tiltrer i fast stilling som hotelldirektør 1. mai 2019.

Toppfoto: Toril Flåskjer, hotelldirektør ved Grand Hotel by Scandic i Oslo. Fotograf: Hege Finsrud, Bærum Foto.

Posted in Ukategorisert