Hotelldirektør topp tre i lederkåring

I konkurranse med mange gode kandidater tok hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport, Erlend Fardal Lunde, en imponerende tredjeplass i kåringen av Årets unge ledertalent i bergensregionen.

Utdelingen av prisen er et samarbeid mellom Adecco, Bergen Næringsråd, og BergenUP, som er Bergen Næringsråds nettverk for unge i næringslivet, og vinneren ble kåret under en lederkonferanse i Bergen 30. april.

– Det er utrolig hyggelig å bli topp tre sammen med Sara og vinneren, Erik. Det er mange dyktige unge folk i Bergen, og bare det å bli nevnt i et slikt selskap ser jeg på som en stor seier. Kåringen var dagen før mitt tiårs-jubileum i hotellbransjen, og en topp tre-plassering her var i så måte en passende jubileumsgave, sier Erlend Fardal Lunde selv.

Det var anbefalinger, nominering, skriftlig oppgave, videooppgaver og referanseinnhenting som dannet grunnlaget for topp tre-nominasjonen i kåringen, og det er ingen tvil om at Lunde har gjort en innsats det står respekt av, og som vil inspirere mange bransjekolleger. Han begynte sin hotellkarriere hos Quality Hotel Sogndal i 2009. Allerede i 2011 ble han, som 23-åring, hotellsjef samme sted. Etter noen år som direktør for Clarion Collection Hotel Kysten i Sandnessjøen, med meget imponerende resultater, kapret han hotelldirektør-stillingen på Comfort Hotel Bergen Airport da hotellet åpnet i februar 2017, skriver Comfort Hotel i en pressemelding.

– Med energi, mot og begeistring har Erlend oppnådd imponerende resultater. Han er ung, nytenkende, engasjert og kreativ, og har høye ambisjoner for hotellet. Vi er utrolig stolte av å ha et talent som Erlend hos Comfort Hotel, og det er ingen tvil om at topp tre-plasseringen i denne kåringen er vel fortjent, sier driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge, Solveig Mathea Voldheim.

Foto: Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport, kom på tredje plass i kåringen av «Årets unge ledertalent» i bergensregionen. Foto fra Comfort Hotel.