Scandic ansetter to nye hotelldirektører

Claus Petersen går nå inn i fast rolle som hotelldirektør ved Scandic Fornebu og Monica Fladvad Carivau er ansatt som hotelldirektør ved Scandic Solli.

Både Claus Petersen og Monica Fladvad Carivau har lang fartstid i Scandic, og har siden november 2018 vært fungerende hotelldirektører ved henholdsvis Scandic Fornebu og Scandic Solli, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Det gleder meg at Claus og Monica er med på laget i faste hotelldirektør-stillinger ved to viktige hoteller i Oslo-området. Som fungerende direktører har begge bevist at de brenner for jobbene sine og leverer gode resultater. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Inkluderende arbeidsmiljø

Claus Petersen har lang fartstid fra bransjen og over 16 års erfaring som hotelldirektør, blant annet fra Rica Seilet, Rica Hotel Molde og Scandic Holmenkollen Park. Han kommer sist fra Scandic Solli, hvor han var hotelldirektør i tre år.

– Jeg begynte som Bellboy på Sheraton Hotel Oslofjord som 21-åring. Etter det har jeg vært innom de fleste avdelinger på et hotell og jeg vet at vi trenger ulike folk til å løse ulike jobber. Sammen med gode kolleger vil jeg jobbe for at Scandic Fornebu skal være en inkluderende arbeidsplass, også for dem med spesielle behov for tilrettelegging, sier han.

Arbeidsglede som skaper gode opplevelser

Monica Fladvad Carivau har jobbet i Scandic-systemet i mer enn seks år. Jobben på Scandic Solli er hennes første som hotelldirektør.

– Jeg tror trivsel og arbeidsglede blant de ansatte er nøkkelen til gode opplevelser for gjestene. Mitt hovedfokus vil derfor være at ansatte trives, samarbeider på tvers av avdelingene og strekker seg det lille ekstra for gjesten, forteller hun.

Foto: Monica Fladvad Carivau og Claus Petersen, hotelldirektører ved hhv Scandic Solli og Scandic Fornebu. Foto fra Scandic Hotels.