Storslått innvielse av nye Quality Hotel Sogndal

Torsdag 9. mai var det duket for fest da 200 inviterte gjester feiret innvielsen av nye Quality Hotel Sogndal, som etter en omfattende utvidelse og renovering kan skryte av å være det største hotellet mellom Bergen og Trondheim.

Etter 16 måneder med utbygging og renovering kunne hotellet ønske gjestene velkommen til den offisielle åpningen, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

– Dette måtte vi selvsagt markere, så vi inviterte 200 kunder, samarbeidspartnere, venner og ansatte til en storslått feiring av det nye Quality Hotel Sogndal, sier hotelldirektør og eier Jørgen Christian Lindstrøm.

Han har investert totalt 200 millioner kroner i hotellet, som inkluderer et nytt bygg og renovering av eksisterende, 111 nye hotellrom og ny konferansesal på 500 m². I tillegg til satsingen på rom og konferanse, har de tre restaurantene, La Pergola, Vågal Burger og Gin samt Eppel Bar og Restaurant fått en oppgradering og ny drakt.

– Vi er klare for fremtiden. Med utbyggingen og renoveringen kan vi tilby gjestene våre et topp-moderne hotell i hjertet av Sogndal, 226 fantastiske hotellrom med utsikt til fjell og fjord, innovative konferansefasiliteter og med en utvidet konferansesal på 500 m² er totalkapasiteten for konferanser på hele hotellet opptil 1000 gjester. Quality Hotel Sogndal er nå regnet som det største hotellet mellom Bergen og Trondheim, sier en stolt Lindstrøm.

Markeringen ble innledet med lunsj, etterfulgt av foredrag om «arbeidsglede og motivasjon» med psykolog Trond Haukedal. Arrangementet fortsatte videre med en offisiell åpningsseremoni med ordfører Jarle Årvoll, før gjestene fikk servert en treretters festmiddag i den nye storsalen. Konferansier Arne Hjeltnes loset gjestene gjennom dagen og lokale sangtalenter med band fra Sogndal sto for deler av det musikalske under feiringen. Lykkeønskningene og gratulasjonene fra næringslivet, ansatte, lokalbefolkning og lokale samarbeidspartnere var mange.

– Gratulerer med en imponerende og usedvanlig stødig og velregissert satsing de siste 28 årene, og til lykke med åpningen av et utrolig viktig, revitalisert fyrtårn for lokalsamfunnet, regionen og reiselivet i hele Sogn, sier reiselivsdirektør Ståle Brandshaug.

Fakta

226 hotellrom
Ni møterom
500 m² storsal
Tre restauranter: La Pergola, Vågal Burger & Gin, Eppel Bar
800 m² hageanlegg
Parkeringskjeller med 125 parkeringsplasser

Foto: Ordfører Jarle Aarvoll klipper båndet med hotelldirektør Jørgen Christian Lindstrøm, da Quality Hotel Sogndal ble gjenåpnet torsdag 9. mai 2019. Fotograf: Gerhard Holm.