Avis styrker sin miljøvennlige Go Green-bilflåte i Norge

Avis Norge har styrket sin Go Green-bilflåte, som et resultat av raskt endrede mobilitetsbehov og etterspørsel etter bedre tilgang på miljøvennlige kjøretøy.

Avis Norge har derfor investert i en rekke nye hybrid- og elbiler over de siste tolv månedene, for å møte den økte etterspørselen på det norske markedet, heter det i en pressemelding.

– Norge er blant landene i verden med størst andel elektriske biler, og norske forbrukeres etterspørsel for hybrid- og elbiler vokser kontinuerlig, sier Donald Hayes, daglig leder for Avis Norge, og fortsetter:

– Norge er et foregangsland når det kommer til tilrettelegging for mer miljøvennlige kjøretøy, med blant annet rask utbygging av infrastruktur som støtter utviklingen av et nasjonalt nettverk av ladestasjoner.

Go Green-flåten utgjør cirka 15 prosent av Avis Norges totale bilflåte, og inkluderer bilmodeller som BMW i3, Nissan Leaf, VW e-golf, VW Up og Tesla S, i tillegg til elektriske varebiler, som Citroën Berlingo og Peugeot Partner.

Foto: Elbiler på ladestasjon. Foto fra Avis.