Elton John-feber i Sandnes

Odeon Kino Sandnes og Quality Hotel Residence byr opp til dans når Rocketman, filmen om Elton Johns liv, har premiere onsdag 29. mai.

Det inviteres til helaften i Vågen Amfi, med pre-party på Quality Hotel Residence og filmpremiere på Odeon Kino Sandnes, etterfulgt av live pianomusikk med Elton John-klassikere på hotellet. Fasilitetene ligger vegg i vegg, og det blir derfor naturlig å tenke konseptuelt, heter det i en pressemelding fra Quality Hotel.

– Vi har som hovedmål å få flere til å bruke byen vår, og det er lite fruktbart å sitte på hver sin tue og håpe at besøkende kommer løpende. Bedriftene må våge å snakke sammen og få til større konsepter for å trekke enda flere til Sandnes. Å løfte hverandre tror vi er nøkkelen til suksess, sier Michael Holm, hotelldirektør på Quality Hotel Residence.

I 2019 har det vært økt fokus på Sandnes som destinasjon fra Quality Hotel Residences side, der de prøver å synliggjøre de unike nisjebutikkene, heie frem Sandnes Ulf, og nå å skape opplevelser på tvers av de ulike foretakene. Samarbeidet med Odeon Kino Sandnes blir etter alt å dømme en vinn-vinn situasjon for begge parter.

– Vi er opptatt av å gi vårt publikum den beste opplevelsen. Noen ganger kommer det filmer som gir oss anledning til å samarbeide med andre aktører, og Rocketman er en slik film. Quality Hotel Residence bidrar her til å gi publikum en opplevelse både før og etter filmen, og vi gleder oss til dette og fremtidig samarbeid, sier Stig M. Pedersen, filmsjef på Odeon Kino Sandnes.

Rocketman er en musikkspekket film om hvordan Elton John gikk fra å være en ukjent artist til å bli en av verdens største legender. Filmen har premierefest 29. mai på Quality Hotel Residence klokken 18.00, etterfulgt av visning av filmen på Odeon Kino Sandnes klokken 19.00. Festen fortsetter med live pianomusikk på hotellet etter filmen.

Foto: Michael Holm, hotelldirektør på Quality Hotel Residence i Sandnes. Foto fra Quality Hotel.