Thomas Cook med store hotellinvesteringer i Spania

Thomas Cook, som også eier Ving Norge, investerer innpå en halv milliard kroner i egne hoteller i Spania. Dette signaliserer en fornyet forpliktelse til selskapets aller største reisemål.

Investeringsprogrammet, som ble lansert ved den offisielle åpningen av hotellet Cooks Club Palma Beach, er en del av konsernets fortsatte satsing på å øke sin egen portefølje av merkevare-hoteller og bekrefte sin posisjon som en av Spanias fem største internasjonale hotellkjeder, skriver Ving Norge i en pressemelding.

Cooks Club Palma Beach åpnet i forrige måned, etter en stor renovering som forvandlet hotellet smartline Lancaster til et prisgunstig designhotell med 318 rom. Hotellet har til hensikt å tiltrekke seg en ny generasjon reisende til Thomas Cook – og til denne delen av Mallorca.

Cooks Club Palma Beach ligger i hjertet av Playa de Palma-området. Det nye hotellet er designet for å tiltrekke seg feriegjester som setter pris på lekker design, god mat og drikke, og god musikk til en rimelig pris.

Betydelige oppgraderinger

Totalt vil ti hoteller gjennomgå betydelige oppgraderinger i 2019 og 2020. Dette for å kunne fortsette å tilby gode og moderne hoteller på de mest veletablerte spanske destinasjonene.

Hotellene inkluderer Casa Cook i Ibiza, som åpner denne sommeren, Sunwing Arguineguin på Gran Canaria, Sunwing Fanabe på Tenerife, Smartline Cala’n Bosch i Menorca, sammen med flere hoteller i Mallorca, inkludert Sunwing Alcudia og SENTIDO Cala Vinas.

– Investeringsprogrammet viser engasjementet vårt for å utvikle en hotellavdeling med førsteklasses egenskaper på Middelhavets mest populære destinasjoner. Spania har lenge vært en favoritt hos våre kunder, og i et konkurransedyktig marked oppgraderer og moderniserer vi nå porteføljen vår for å gjenspeile kundens behov, sier administrerende direktør i Thomas Cook, Peter Fankhauser

Thomas Cook sender rundt fire millioner feriegjester til Spania hvert år, fra 15 europeiske land. Thomas Cook lanserte i fjor et hotellinvesterings-fond med joint venture-partneren LMEY.

Foto: Cook’s Club Palma Beach er designet for å tiltrekke seg feriegjester som setter pris på lekker design, god mat og drikke, og god musikk til en rimelig pris. Foto fra Ving Norge.