Ingunn Weekly: God sommer!

Related Post

Nå tar HSMAI Weekly ferie frem til medio august. Vi håper du også har anledning til å nyte sommeren. Vi stenger ikke, så vi vil være tilgjengelig. Alltid én eller to på jobb for våre medlemmer!

Neste uke skal vi en tur til Amsterdam, hvor vi skal ha en sommeravslutning sammen med våre medlemmer, men også der mye godt faglig innhold. Denne gangen er det branding som står på agendaen. Denne uken har vi vært i London i møter hele uken, med mange av våre medlemmer og samarbeidspartnere. På mandag arrangerte vi en Sales & Marketing Think Tank hos Google, med svært gode tilbakemeldinger. Det ble tatt notater, og når de er sammenstilt vil vi dele dette med alle våre medlemmer, både i Norge og resten av Europa.

Vi minner om følgende datoer:

HSMAI Region Europe COMMERCIAL SUMMER CAMP 2019

4. – 9. august
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

HSMAI og Nordic Travel Tech Lab Frokostmøte i Oslo

23. august, 08:30 – 11:00
Sted: Thon Hotel Opera

Norsk reiselivsnæring er i en fin utvikling, men vi må følge med for å klare en stadig tøffere internasjonal konkurranse. Det er derfor viktig for reiselivet å legge til rette for teknologisk utvikling, utviklingssamarbeid i reiselivet og inkubatorordninger for teknologi grundere. Til møtet kommer initiativtakerne bak Nordic Travel Tech Lab og Laurent Queige fra Paris & Co/Welcome City Lab som har en tilsvarende løsning i Frankrike.

HSMAI Frokostmøte

29. august, 08:30 – 11:00
Tema settes senere
Bygdøy Allé 3

The HSMAI Day Norway

19. september
Grand Hotel, Oslo

Du finner kalenderen vår, som stadig er under oppdatering, her.

Samme dag som vi hadde vår Think Tank hos Google besøkte vi også St. James Court, hvor vi skal ha alle våre arrangementer i september i år. Senere denne uken besøkte vi også Savoy Hotel og Sofitel London St James.

Her følger noen bilder fra da vi var i London denne uken:

Ha en flott og energigivende sommer, uansett om du jobber eller skal på ferie!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe

Toppfoto: Benedicte Gilroy Bøgh (t.v.), Office Manager, HSMAI Region Europe, Ingunn Hofseth, President & CEO HSMAI Region Europe, Saurabh Bhargava, Commercial Director, Indian Hotels Company Limited, Anouk, Scheepens, PA & Coordinator, HSMAI Region Europe and Anant Vithlani, Vice President Sales, Nordic Choice Hotels.

Posted in Ukategorisert