Singapore Airlines med ny, oppgradert og innovativ app

Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app, full av innovative funksjoner. Den nye appen er 60 prosent raskere, mer sømløs og personlig, med funksjoner som egen oversettingsassistent, betaling gjennom Google Pay og en automatisk håndbagasje-måler.

Smart-telefonen er uunnværlig i 2019, og med den rette reiseappen er du få swipes unna boardingkort, viktige oppdateringer og reisetips. Alt dette og mer til finner du i Singapore Airlines nye app, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

– Vårt mål er å gi alle våre kunder en utsøkt reiseopplevelse. For mange er appen en sentral del av flyreisen, og med den nye versjonen får våre kunder en forbedret opplevelse, sier Allan Hoffery, Sales and Communications Manager, Singapore Airlines Norden.

Din personlige oversetter og bagasjemåler

Her er eksempler på de nye funksjonene:

  1. En oversettingsassistent som oversetter din tale til et valgt språk. Hvis man for eksempel leter etter bagasjebåndet i Hanoi kan man få oversatt fra norsk til vietnamesisk: ”Hvor finner jeg bagasje-utlevering på Hanoi flyplass?”
  2. En bildesøk-funksjon: ved hjelp av bilder søker man opp både informasjon om aktuelle destinasjoner og billettpriser. Så hvis man for eksempel ser et bilde av ”The Kuala Lumpur Tower” og vil vite mer, kan man i appen søke etter informasjon om tårnet. I tillegg kan man også søke på begivenheter og andre severdigheter i nærheten av tårnet.
  3. Reiseanbefalinger: vises når man taster eller snakker inn en aktivitet som man ønsker å gjøre på stedet. Appen gir deg forslag til hva du kan gjøre, og gir deg også priseksempler.
  4. En bagasjemåler som enkelt måler at håndbagasjen din ikke overskrider tillatte mål.
  5. Et overblikk over dine siste søk på Singapore Airlines’ hjemmesider. Det gjør det enklere og raskere å bestille neste reise.
  6. Muligheten for å betale med Google Pay

Den nye appen er tilgjengelig i Play Store (Android) for norske, svenske og danske brukere 7. august, og i App Store (iOS) fra 17. september. Eksisterende brukere får automatisk beskjed om oppdateringen.

Singapore Airlines flyr direkte fra København og Stockholm flere ganger ukentlig. En populær rute for mange norske forretnings- og fritidsreisende som skal østover.

Foto: Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app stappfull av innovative funksjoner. Foto fra Singapore Airlines.