Fire Thon-hoteller er frokostfinalister

Thon Hotels har fire hoteller som går videre til Twinings Best Breakfast-finalen hvor Norges beste hotellfrokost for 2019 kåres.

De fire hotellene er Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Stavanger, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Vi er kjempefornøyd med at disse fire er finalister i år. Hvert av hotellene har gjort en formidabel innsats når det gjelder utvalg, presentasjon og service ved frokostene. Vår satsing på kortreist mat og hjemmelagde spesialiteter har vært en suksess, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

– Hvert år kåres Norges beste frokost av Haugen-Gruppen og Twinings. Det er alltid spennende å følge denne konkurransen. Vi i Thon Hotels gleder oss nå til finalen, hvor vinnerne vil bli kåret, sier Thorvaldsen.

I 2016 tok Thon Hotel Lofoten første plass i Norges beste frokost-konkurransen, og i 2017 og 2018 kom hotellet på andre plass.

Foto: Thon Hotels-frokost. Foto fra Thon Hotels.