Thon Hotels med ny app

Thon Hotels lanserer en ny mobilapp, som er spesialdesignet for å bestille hotellrom på en rask og sømløs måte.

– Teknologi er et av våre satsingsområder, og vi er kjempefornøyd med lanseringen av vår nye mobilapp. Appen er med på å forenkle kjøpsprosessen og selve oppholdet for våre gjester. I løpet av et par tastetrykk kan de blant annet bestille hotellrom og få oversikt over bonuspoeng, sier Morten Thorvaldsen, som er konserndirektør for Thon Hotels.

Appen, som heter Thon Hotels, finnes nå tilgjengelig i App Store for iOS og i Google Play for Android-mobiler, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– Noen av våre mest trofaste stamgjester og medarbeidere har vært med på å teste appen i tidlige testfaser. Tilbakemeldingene fra hotellgjester har vært svært gode etter lansering. Appen har nå en score på 4,9/5 i samlet vurdering, i både App Store og Google Play, sier Asle Dragsten Liebech, som er produkteier for mobilapplikasjonen.

Mobilappen vil videreutvikles. Det vil komme nye og spennende funksjoner fortløpende.

Les mer om appen her.

Foto: Thon Hotels-appen finnes tilgjengelig for iPhone og Android. Foto fra Thon Hotels.