Over all forventning i Sandnes

Quality Hotel Residence i Sandnes har hatt en langt bedre sommer enn forespeilet. Både tilreisende og lokalbefolkning har benyttet seg av sentrumshotellet i mye større grad. Stor aktivitet i Sandnes sentrum og økning i antall familier som reiser til Sandnes kan være grunnen til økningen.

Hotellet har doblet antallet boende gjester sammenlignet med juli i 2018, og leverte høyeste beleggsprosent på flere år. Med tanke på at både Blinkfesitvalen og EM i friidrett havnet i august måned, gir dette positive ringvirkninger for Sandnes, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

– Dette er tall vi er stolte av å legge frem. Vi ser en tydelig endring på markedet og merker at familiesegmentet er økende, samtidig som det er stor aktivitet i regionen. Vi hadde ikke tatt høyde for dette da vi la kabalen før sommeren, så jeg har har svettet litt ekstra i sommer, og det er akkurat som det skal være, sier hotelldirektør Michael Holm.

Quality Hotel Residence jobber aktivt med å kaste lys på Sandnes, og oppfordrer alle til å bruke byen i større grad. I løpet av 2019 har hotellet i høytider og ferieperioder invitert sandnesgaukene inn på nabofrokost, et konsept hvor lokalbefolkningen inviteres inn på rimelig hotellfrokost for en prat og en mer urban tilnærming til byen.

– Siden vi startet med nabofrokost har nærmere 500 lokale sandnesgauker vært innom på nystekte lapper og eggerøre, og vi ser at tilbudet blir stadig mer populært. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Quality Hotel Residence til samlingspunktet i Sandnes, og gleder oss til en spennende høst med mye forskjellig på menyen, forteller Holm.

Med en rekke arrangementer og konsepter på trappene ser aktivitetsnivået ut til å holde koken utover høsten. Vegan Weekend, 100-ugå og julelunsj til inntekt for Byprestene er noen av de store arrangementene på hotellet denne høsten.

Foto: Quality Hotel Residence i Sandnes. Foto fra Quality Hotel.